Home SPORTS NEWS Την Τρίτη το Μπενφίκα –Σπόρτινγκ

Την Τρίτη το Μπενφίκα –Σπόρτινγκ


Διαβάστε ακόμα:

Αναβολή στο ντέρμπι της Λισσαβώνας (video&photos)

Μπενφίκα και Σπόρτινγκ θα διασταυρώσουν τελικά τα… ξίφη τους την Τρίτη (22:15 ώρα Ελλάδος) για την 18η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Το ντέρμπι της Λισσαβώνας ήταν να γίνει την Κυριακή στις 20:00, αλλά αναβλήθηκε λόγω των δυνατών ανέμων που είχαν ως αποτέλεσμα να πέφτουν κομμάτια από την οροφή του «Ντα Λουζ»!

Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρόεδρος της πορτογαλικής Λίγκας, Μάριο Φιγκεϊρέδο τόνισε πως αποφεύχθηκε μια τραγωδία, καθώς εκτός από υαλοβάμβακα στις κερκίδες έπεσαν κομμάτια από αλουμίνιο τρεις πίνακες και συνολικά 40 τ.μ οροφής. Αυτά σύμφωνα με τους ανθρώπους της λίγκας.

«Αποφύγαμε μια τραγωδία και η ασφάλεια των θεατών είναι κάτι που δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση. Θα μπορούσε να είχε σημειωθεί μια μεγάλη καταστροφή, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό ασφαλείας, που κατάφεραν να εκκενώσουν γρήγορα το γήπεδο με ψυχραιμία και δίχως κινδυνολογία», τόνισε ο πρόεδρος της Λίγκας, Μάριο Φιγκεϊρέδο!

Επιπλέον ο πρόεδρος της Λίγκας, ανέφερε πως όλα είναι εντάξει από άποψη ασφαλείας για να γίνει το παιχνίδι την Τρίτη… Η ίδια ενημέρωση υπήρξε και από την Μπενφίκα.

Νωρίτερα, άνθρωποι της UEFA είχαν πει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα με τη διεξαγωγή του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ τον Μάιο! Μην ξεχνάμε πως στο «Ντα Λουζ» θα παίξει και ο ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr