Home SPORTS NEWS «Διπλό» η Μπενφίκα, εκτός ο Καρντόσο…

«Διπλό» η Μπενφίκα, εκτός ο Καρντόσο…


Με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος, η Μπενφίκα πέρασε από την έδρα της Πάκος Φερέιρα με 2-0 για την 19η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος και έτσι παρέμεινε στην πρώτη θέση. Οι «αετοί» έχουν μόλις μια ήττα στη λίγκα (14-4-1), ενώ να θυμίσουμε πως παίζει στα ημιτελικά τόσο του Κυπέλλου, όσο και του Λιγκ Καπ κόντρα στην Πόρτο! Να αναφέρουμε πως ο Όσκαρ Καρντόσο δεν έπαιξε, λόγω προβλήματος της τελευταίας στιγμής, ίσως και επειδή έχει καταπονηθεί τελευταία. Στο προηγούμενο ματς της Μπενφίκα, στο ντέρμπι με τη Σπόριτνγκ ο Παραγουανός άσος δε ήταν μάλιστα στην ενδεκάδα και μπήκε στον αγώνα στο 86’ στη θέση του Πέρες. Επίσης, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σλοβένος Όμπλακ με τον Αρτούρ Μοράες στον πάγκο.

Οι «αετοί» κόντρα στην Πάκος Φερέιρα, που φέτος κάνει πολύ αρνητική πορεία, ούσα τελευταία ισόβαθμη με την Ολανένσε, δεν ζορίστηκε… Τα γκολ σημείωσαν οι Γκαράι στο 54’ και Μάρκοβιτς στ 68’…

Για την Μπενφίκα έπαιξαν οι: Όμπλακ, Λουϊζάο, Γκαράι, Σικέιρα, Φέισα, Αμορίν (88’ Αντρέ Γκόμες), Γκαϊτάν (61’ Σουλεϊμάν), Λίμα (84’ Ντζούρισιτς), Ροντρίγκο, Μάρκοβιτς.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr