Home SPORTS NEWS Εύκολα Ουντινέζε και Φιορεντίνα (Videos)

Εύκολα Ουντινέζε και Φιορεντίνα (Videos)


Η Φιορεντίνα επικράτησε 2-0 της Αταλάντα και έφτασε τη Νάπολι στους 44 βαθμούς και πλέον κυνηγάει στα ίσα την 3η θέση. Η Ουντινέζε πήρε νίκη-ανάσα με 3-0 επί της Κιέβο και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα είχε η Φιορεντίνα οπότε η νίκη ήταν υποχρεωτική κόντρα στην Αταλάντα ώστε να μη χάσει έδαφος στη μάχη για την 3η θέση. Η ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα έβαλε από νωρίς τα θεμέλια για μια εύκολη νίκη καθώς άνοιξε το σκορ στο 16′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιλισιτς. Στο 81′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της δεύτερης κίτρινης στον Τσιγκαρίνι για φάουλ στον Φερνάντες. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Βόλσκι έφυγε στην κόντρα από το κέντρο, απέφυγε δύο αντιπάλους και με άψογο πλασέ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο «Φρίουλι» η Ούντινε άνοιξε το σκορ στο 56′ με σουτ του Ντι Νατάλε, έκανε το 2-0 στο 74′ με κοντινό πλασέ του Φερνάντες μετά από γύρισμα του Περέιρα, έφτασε στο 3-0 στο 86′ με τον Μπαντού μετά τη συνεργασία Μουριέλ-Φερνάντες και πήρε διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.


Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr