Home SPORTS NEWS Η Σάντερλαντ πήρε το ντέρμπι… μίσους (videos)

Η Σάντερλαντ πήρε το ντέρμπι… μίσους (videos)


Η Σάντερλαντ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία με θριαμβευτικό τρόπο στο ντέρμπι του αγγλικού βορρά εκτός έδρας με τη Νιουκάστλ, καθώς πέτυχε θριαμβευτική νίκη με 3-0, ανεβαίνοντας και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα. Εκτός αποστολής ο Χάρης Μαυρίας, αλλά και ο Νάτσο Σκόκο!
Ανάσα… και για Γουέστ Χαμ (έπαιζε με 10 από το 56’ λόγω αποβολής του Κάρολ), 2-0 (και τα δυο γκολ ο Νόλαν) τη Σουόνσι για την 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ!

Οι «μαύρες γάτες» (παίζουν στον τελικό του Λιγκ Καπ, συνεχίζουν και στο Κύπελλο) στο ντέρμπι μίσους «Σεντ Τζέιμς Παρκ» έμειναν για 4η αγωνιστική αήττητες (3-1-0), και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή (ανέβηκε στους 24 βαθμούς). Οι «καρακάξες» χωρίς τον Καμπάιγ, που συνεχίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν, και με τον Ρεμί τιμωρημένο, έχασαν και άλλο έδαφος στη μάχη της εξόδου στην Ευρώπη (37 πόντους)…

Η Σάντερλαντ μπήκε δυνατά στον αγώνα και μέσα σε τρία λεπτά πέτυχε δυο γκολ. Ο Μπορίνι στο 19’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0, ενώ στο 22’ ο Τζόνσον πέτυχε το 20 για την ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα (3-0) διαμόρφωσε ο Κόλμπακ στο 80’!

Τα «σφυριά» επικράτησαν άνετα εντός έδρας απέναντι στη Σουόνσι και με 2-1-1 στα 4 τελευταία πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς (έχει 22) στη μάχη της παραμονής. Με τη φιλοξενούμενη να μένει στους 24.

Τα δυο γκολ της Γουέστ Χαμ σημείωσε ο Νόλαν στο 26’ και στο 45’ από ισάριθμες προσπάθειες του Κάρολ, ο οποίος στο 59’, αντίκρισε πάντως την κόκκινη κάρτα. Η ομάδα του κράτησε πάντως το υπέρ της σκορ και την πολύτιμη νίκη!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr