Home SPORTS NEWS «Κανονιές» στο Λονδίνο (video)

«Κανονιές» στο Λονδίνο (video)


Ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι περιλαμβάνει η φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Άρσεναλ εναντίον Μπάγερν στο Έμιρατς του Λονδίνου.

Ο Φεβρουάριος δεν είναι ο ιδανικότερος μήνας για την Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια, αφού έχει χάσει την κούρσα για το πρωτάθλημα και έχει αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο αυτήν την παράδοση θέλει να σπάσει απόψε κόντρα στην κάτοχο του τίτλου και έχοντας στην… πλάτη της μερικές πολύ καλές εμφανίσεις στη φετινή σεζόν.

Είναι έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι και στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Αυτή η σεζόν μπορεί να φέρει στους φίλους της ομάδας το τρόπαιο που τόσο θέλουν. Η «κανονιέρηδες» δεν έχουν ηττηθεί στην έδρα τους στα τελευταία 13 παιχνίδια. Ο Αρσέν Βενγκέρ στερείται των υπηρεσιών των Αρτέτα, Βερμάελεν, Ράμσεϊ, Ντιαμπί και Σέλστρεμ.

Απέναντί τους η Μπάγερν η οποία σπέρνει τον τρόμο από όπου και αν περάσει. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι σε φανταστική κατάσταση, αήττητη στο πρωτάθλημα και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η μοναδική ήττα που έχει φέτος είναι την τελευταία αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Σίτι στην Αλιάνζ Αρένα.

Η Βαυαροί θα παραταχθούν χωρίς τον Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Απών θα είναι επίσης ο Τσερντάν Σακίρι που τραυματίστηκε στο Σαββατιάτικο ματς της Μπουντεσλίγκα.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί πέρυσι στην ίδια φάση με την Μπάγερν να προκρίνεται χάρη στα εκτός έδραςγκολ. Νίκη 3-1 στο Λονδίνο, ήττα 2-0 στο Μόναχο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr