Home SPORTS NEWS Σοκ για τη Μάντσεστερ στο… 90’+4 (Videos)

Σοκ για τη Μάντσεστερ στο… 90’+4 (Videos)


Νέο σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή τη φορά στο… 90’+4! Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφεραν έναν ακόμα αποτυχημένο αποτέλεσμα στη Πρέμιερ Λιγκ, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την τελευταία Φούλαμ (Κώστας Μήτρογλου και Γιώργος Καραγκούνης έμειναν εκτός 18άδας), αποτέλεσμα που… έριξε κάτω τους αντιπάλους του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, από τον τρόπο με το οποίο ήλθε. Αποτέλεσμα που… κράτησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους 41 βαθμούς και στο -6 από την 5η θέση και την Τότεναμ!

Το ξέσπασμα του Ντέιβιντ Μόγιες με το που έγινε η-προσωρινή, όπως αποδείχτηκε-ανατροπή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το υπέρ της 2-1 στο 80’, φανέρωσε την… πίεση στην οποία βρίσκονται οι «κόκκινοι διάβολοι», με την κατάσταση να είναι πλέον ακόμα πιο δύσκολη! Οι «κότατζερς» μπορεί να παρατάχθηκαν χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου και τον Γιώργο Καραγκούνη, που ήταν εκτός αποστολής, αλλά αποτέλεσαν… σκληρό καρύδι για τους «κόκκινους διαβόλους»!

Περισσότερα σε λίγο…

Οι συνθέσεις
ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ: Ντε Χέα, Ραφαέλ (69′ Βαλένσια), Σμόλινγκ, Βίντιτς, Έβρα, Κάρικ, Φλέτσερ (62′ Γιανουζάι), Μάτα, Άσλεϊ Γιάνγκ (69′ Χαβιέρ Ερνάντες), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.
ΦΟΥΛΑΜ: Στεκέλενμπουργκ, Ρίτερ, Χάιτινχα, Μπερν, Ρίισε, Σίντγουελ, Κβιστ (80′ Λάρνελ Κόουλ), Τάνκοβιτς (46′ Ντάρεν Μπεντ), Τάνικλιφ (65′ Σκοτ Πάρκερ), Ρίτσαρντσον, Χόλτμπι.

0-1 Sidwell 19′

1-1 Van Persie 78′

2-1 Carrick 80′

2-2 Bent 90’+4′

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr