Home SPORTS NEWS Για ένα… θαύμα ελπίζουν Άρσεναλ και Μίλαν

Για ένα… θαύμα ελπίζουν Άρσεναλ και Μίλαν


Μπάγερν και Ατλέτικο φιλοξενούν σε Μόναχο και Μαδρίτη την Άρσεναλ και τη Μίλαν αντίστοιχα, με την ευκαιρία να τσεκάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

Τρίτη 21:45
Μπάγερν Μονάχου-Άρσεναλ (2-0)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μίλαν (1-0)

Η Άρσεναλ θα επιδιώξει μια σπουδαία ανατροπή του εις βάρος της σκορ (2-0) στην «Allianz Arena» με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου, ώστε να είναι αυτή που θα πάρει εν τέλει την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.Ο Αρσέν Βενγκέρ στη Συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Η ιστορία μας είναι ένα από τα δυνατά όπλα μας στην πίστη που έχουμε για ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Για να κερδίσουμε, πρέπει να κάνουμε μια εξαιρετική εμφάνιση και να εμφανιστούμε στο χορτάρι με ποιότητα και πίστη».Θυμίζουμε ότι ο Αλσατός τεχνικός ήταν αυτός που οδήγησε τους «κανονιέρηδες» στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 την περασμένη σεζόν απέναντι στους Βαυαρούς, σκορ που ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να τους περάσει στην επόμενη φάση, μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν επαναπαύεται στο υπερ της Μπάγερν 2-0 του Λονδίνου, καθώς η Άρσεναλ παραμένει επικίνδυνη. Εκείνο που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του είναι να κρατήσουν τη μπάλα και να επιτεθούν. «Αν αφήσουμε στην Άρσεναλ την μπάλα, θα έχουμε πολλά προβλήματα. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και κάθε παίκτης της έχει τεχνικές αρετές με την μπάλα στα πόδια, ειδικά οι Καθόρλα, Οζίλ, Ροσίτσκι και Αρτέτα. Ο μόνος τρόπος για να το αποφύγουμε αυτό, είναι κρατώντας εμείς την μπάλα. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί κι έχω παρατηρήσει πως είμαστε καλύτεροι όταν σκεφτόμαστε την επίθεση. Ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε. O κ. Βενγκέρ είναι πολύ καλός προπονητής και σίγουρα κάτι θα έχει σκεφτεί. », δήλωσε. Παράλληλα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε και για το μέλλον του Τόνι Κρόος, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2015 και ήδη φημολογείται πως τον θέλουν πολλές ομάδες. «Ελπίζω να συνεχίσει να παίζει στην Μπάγερν για πολλά χρόνια», ανέφερε.

Η Μίλαν θα… πουλήσει ακριβά το τομάρι της, σύμφωνα με τον Ντιέγκο Γκοντίν, για την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά και την ήττα της με 1-0 στο πρώτο αγώνα στο «Σαν Σίρο και ο άσος της Ατλέτικο τόνισε πως πρέπει οι «ροχιμπλάνκος» να δουν τον αγώνα ως τελικό…«Θα είναι ένα πολύ σκληρό ματς, όπως ήταν και το πρώτο παιχνίδι. Περιμένω το καλύτερο από την Μίλαν, αλλά και το καλύτερο από εμάς», υπογράμμισε χαρακτηριστικό ο Ουρουγουανός άσος και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά αυτό είναι ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να νιώσουμε σίγουροι εναντίον σε μια ομάδα όπως η Μίλαν. Πρέπει να παίξουμε ένα καλό ματς, σαν να είναι τελικός».Ο 28άχρονος αμυντικός ανέφερε πως όλοι στην Ατλέτικο έχουν υψηλές βλέψεις. «Για όλους, η πρόκριση στα προημιτελικά είναι σημαντική. Έχουμε υψηλή προσδοκία για την διοργάνωση, όπως και για το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr