Home SPORTS NEWS Ετοιμάζει αλλαγές ο Μόγιες

Ετοιμάζει αλλαγές ο Μόγιες


Στις δυνατότητες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη πίστη του για τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου στον αυριανό αγώνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αναφέρθηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» στη Συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Θα πάμε να παίξουμε με τη Μπάγερν γνωρίζοντας ότι στη καλή μας ημέρα είμαστε ισάξιοι με οποιαδήποτε ομάδα. Αυτό πρέπει να το δείξουμε και έχουμε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε.»

Για τα προβλήματα απουσιών ανέφερε: «Έχουμε κάποια προβλήματα στην άμυνα, δεν θέλω να αναφερθώ στα αγωνιστικά μας πλάνα αλλά θα κάνω μία ή δύο αλλαγές στο ρόστερ.»

Όσο για τον συνάδελφο του στους Βαυαρούς, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε: «Ανυπομονώ να βρεθώ αντιμέτωπος με τον Πεπ. Είναι η πρώτη φορά που θα τον συναντήσω και ανυπομονώ για αυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν πολλές φορές στο μέλλον.»

Σύμφωνα με τον Σκωτσέζο, ενδέχεται να μην αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα του «Όλντ Τράφορντ» ο δεξιός μπακ Ράφαελ καθώς στον αγώνα με την Άστον Βίλα αποκόμισε πρόβλημα στον μηρό του. Εκτός του Βραζιλιάνου, ο Μόγιες αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αφού οι Βαλένσια, Σμόλινγκ και Έβανς δεν είναι ακόμη έτοιμοι να αγωνιστούν μετά τους τραυματισμούς τους.

Τον τελευταίο του αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ είναι πιθανό να κάνει ο Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα θα αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα λόγω διαφωνιών με τον Ντέιβιντ Μόγιες. Θυμίζουμε ότι από το καλοκαίρι ο Ουαλός εκτελούσε και χρέη βοηθού προπονητή εκτός από ποδοσφαιριστή. Ο Γκιγκς δήλωσε για τον ερχόμενο αγώνα: «Δεν νομίζω ότι είμαστε αουτσάιντερ. Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παίζουμε έναν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα μας. Ανυπομονούμε όλοι για αυτόν τον αγώνα.»

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δημοσιογράφος έκανε ερώτηση στον Γκιγκς για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο να διαδεχθεί τον Μόγιες στον πάγκο της ομάδας, με τον εκπρόσωπο Τύπου του συλλόγου να μην επιτρέπει στον 40χρονο μέσο να απαντήσει.

Ο Μόγιες σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικό τον Σίντζι Καγκάβα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού ο Ιάπωνας γνωρίζει το παιχνίδι της γερμανικής ομάδας από την παρουσία του στη Μπορούσια Ντόρτμουντ πριν μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Η Γιουνάιτεντ ελπίζει περισσότερο από κάθε φορά τα τελευταία χρόνια σε μία καλή πορεία στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής βρίσκεται εκτός των θέσεων που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr