Home SPORTS NEWS Ο Φαν Πέρσι ζήτησε συγνώμη

Ο Φαν Πέρσι ζήτησε συγνώμη


Την ηρεμία της ψάχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τους… τριγμούς που έχει προκαλέσει στους «κόκκινους διαβόλους» η ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και την Παρασκευή ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του για τα σχόλια που έκανε σε τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας του, ρίχνοντας βέλη σε συμπαίκτες του, αλλά και στον Ντέιβιντ Μόγιες για την εικόνα που η αγγλική ομάδα. Πάντα με βάση και την απόδοση είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στους «ερυθρολεύκους»!

Να θυμίσουμε πως για όσα είπε ο Ολλανδός επιθετικός υπήρξαν αντιδράσεις από συμπαίκτες του και έτσι ο Φαν Πέρσι… απολογήθηκε! Τόνισε μπροστά σε όλη την ομάδα ότι οι δηλώσεις του αφορούσαν αποκλειστικά τον ίδιο και ότι το νόημά τους παρερμηνεύτηκε…

Να θυμίσουμε πως η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ολυμπιακό προκάλεσε όντως πολλές αντιδράσεις και στον κόσμο της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως στην άφιξη του συλλόγου από την Αθήνα, τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο ήταν αυστηρότατα!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr