Home SPORTS NEWS Στα ημιτελικά Χαλ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Στα ημιτελικά Χαλ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ


Σε εκπληκτική κατάσταση είναι τελευταία η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και έτσι κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Αγγλία, μετά και την Άρσεναλ,μ αφού νίκησε στην έδρα της για τον 6ο γύρο (προημιτελικά) την Τσάρλτον με 2-0.

Η φιλοξενούμενη μπορεί να αγωνίζεται μια κατηγορία πιο πάνω (Τσάμπιονσιπ), αλλά η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που συμπλήρωσε 9 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (στο πρωτάθλημα της Α’ Αγγλίας τρέχει ρεκόρ 6-0-0 με μηδέν παθητικό), κατάφερε με δυο γκολ σε δυο λεπτά να συνεχίζει την πορεία της στο Κύπελλο! Σκόραραν ο Ράιαν Φλιν στο 66’ και ο Τζον Μπρέιφορντ στο 67’…

Με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Χαλ νίκησε στην έδρα της με 3-0 τη Σάντερλαντ για τον 6ο γύρο (προημιτελικά) του Κυπέλλου Αγγλίας και έτσι κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά του θεσμού. Ο Νάτσο Σκόκο ήταν βασικός για την φιλοξενούμενη, και έγινε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 67’, με τον Μπορίνι να μπαίνει στη θέση του.

Οι «μαύρες γάτες» δέχτηκαν, μάλιστα, τα γκολ από τη στιγμή που ο πρώην άσος της ΑΕΚ άφησε τον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα, στο 68’ ο Ντέιβις πέτυχε το 1-0 για τη Χαλ, ενώ στο 72’ σκόραρε και ο Μέιλερ. Ο Φράιατ στο 77’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τις «τίγρεις»!

Αναλυτικά για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας έχουμε:
Σάββατο
Άρσεναλ-Έβερτον 4-1 (7′ Μεσούτ Εζίλ, 68′ πέν. Αρτέτα, 83′, 85′ Ζιρού / 32′ Λουκακού)
Κυριακή
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Τσάρλτον 2-0 (66’ Φλιν, 67’ Μπρέιφορντ)
Χαλ-Σάντερλαντ 3-0 (68′ Ντέιβις, 72′ Μέιλερ, 77′ Φράιατ)
Μάντσεστερ Σίτι-Γουίγκαν (18:05)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr