Home SPORTS NEWS Στη Σίτι ο πρώτος τίτλος! (video & photos)

Στη Σίτι ο πρώτος τίτλος! (video & photos)


Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε 3-1 τη Σάντερλαντ ανατρέποντας το σκορ στο «Γουέμπλεϊ» και πανηγύρισε το τρίτο Λιγκ Καπ της ιστορίας της!

Ο Φάμπιο Μπορίνι στο 10΄έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Πογιέτ και έκανε δύσκολη τη ζωή των «πολιτών» αρχικά. Όλα αυτά όμως μέχρι το 55΄ όπου ο Τουρέ με ένα πολύ όμορφο τέρμα έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Ένα μόλις λεπτό αργότερα ο Νασρί με ένα επίσης ωραίο γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έβαλε τέλος στην… τελετή χαρίζοντας στην ομάδα του τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 89΄ο Νάβας.

Η Σίτι έδιωξε έτσι τις κακές μνήμες από τον περυσινό χαμένο τελικό κόντρα στην Γουίγκαν. Σπουδαία εμφάνιση πάντως από την «μαχητική» Σάντερλαντ που το πάλεψε και έπαιξε με πάθος αλλά… έπεσε πάνω σε ένα δίλεπτο «μαγείας» από τους ποδοσφαιριστές της Σίτι που απέδειξαν σε δύο φάσεις την ανωτερότητα της ομάδας τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σάντερλαντ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, Αλόνσο, Ο΄Σέι, Μπράουν, Κάτερμολ (77΄Τζιακερίνι), Κόλμπακ, Κι, Τζόνσον (60’ Γκάρντνερ), Μπορίνι, Λάρσον (60΄Φλέτσερ)

Μάντσεστερ Σίτι: Παντίλιμον, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κολάροφ, Νασρί, Τουρέ, Φερναντίνιο, Σίλβα (77’ Γκαρσία), Αγουέρο (58΄Νάβας), Τζέκο

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr