Home SPORTS NEWS Της έχει πάρει τον αέρα! (video)

Της έχει πάρει τον αέρα! (video)


Με σκόρερ τον Πέδρο η Ισπανία επικράτησε με 1-0 της Ιταλίας στο “Βιθέντε Καλντερόν” σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής των δύο ομάδων στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Οι “φούριας ρόχας” ήταν ανώτεροι από τη “σκουάντρα ατζούρα” στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα αν στην εστία των Ιταλών δεν υπήρχε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Πάντως, το γκολ των Ισπανών στο 63′ προήλθε από λάθος του τερματοφύλακα της Γιουβέντους, το οποίο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο μέσος της Μπαρτσελόνα.

Ντεμπούτο με τη φανέλα της χώρας του έκανε ο Πέδρο Κόστα, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκης της Ισπανίας επί της Ιταλίας μετά από τον θρίαμβο στον τελικό του EURO 2012 και την επικράτηση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας (46’ Βαλντέζ), Αθπιλικουέτα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σέρχιο Ράμος (65’ Αλμπιόλ), Αλμπα, Τιάγκο, Μπουσκέτς (46’ Αλόνσο), Πέδρο (81’ Καθόρλα), Φάμπρεγας (46’ Σίλβα), Ινιέστα (65’ Νάβας), Ντιέγκο Κόστα

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Μάτζιο (46’ Αμπάτε), Παλέτα, Μπαρτζάλι, Κρισίτο (46’ Ντε Σίλιο), Μοντολίβο, Τιάγκο Μότα (61’ Τζιακερίνι), Μαρκίζιο, Τσέρτσι (68’ Ιμόμπιλε), Οσβάλντο (68’ Ντέστρο), Καντρέβα (46’ Πίρλο)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr