Home SPORTS NEWS Ακόμα πιο… ψηλά η Πάρμα

Ακόμα πιο… ψηλά η Πάρμα


Η Πάρμα επέστρεψε στις νίκες στο καμπιονάτο, καθώς για την 26η αγωνιστική έφτασε στην επιτυχία με 1-0 στην έδρα της Σασσουόλο και έτσι είναι στο -1 από την 5η θέση και την Ίντερ . «Τρίποντα» πέτυχαν ακόμα Τζένοα, Αταλάντα, Σαμπντόρια, ισόπαλο το… ελληνικό ντέρμπι Βερόνα-Μπολόνια, πέντε ομάδες φαίνεται πως θα δώσουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς Σασουόλο, Κατάνια και Κιέβο γνώρισαν ήττες και πλέον τα περιθώρια… στενεύουν! Βασικοί Μάωρας, Κονέ (έγινε αλλαγή στο 33′), Χριστοδουλόπουλος, αλλαγή έπαιξε ο Φετφατζίδης!

Η Πάρμα πέρασε, λοιπόν, στην έδρα της ουραγού Σασουόλο, η οποία γνώρισε την 7η σερί ήττα και είναι στο -4 από την… παραμονή και την Κιέβο, η οποία βρίσκεται στην 17η θέση. Οι «παρμετζάνι» έμειναν για 13η αγωνιστική αήττητοι (6-7-0) και έφτασαν στη νίκη με γκολ του Παρόλο μόλις στο 2’!

Το ματς της Βερόνα με την Μπαλόνια, που είχε και ελληνικό… χρώμα, δεν είχε γκολ (0-0). Η γηπεδούχος ανέβηκε στους 40 βαθμούς και είναι και αυτή στο -1 από την 5η θέση. Η φιλοξενούμενη είναι στο +2 από τη ζώνη υποβιβασμού. Μόρας και Κονέ ήταν βασικοί, όπως και ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος μάλιστα κέρδισε και πέναλτι για την ομάδα του, το οποίο δεν μετέτρεψε σε γκολ ο Μπιάνκι στο 47’… Να αναφέρουμε πως η Μπολόνια έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Κριστάλντο, που μπήκε στη θέση του Κονέ στο 33’, πήρε δυο κίτρινες κάρτε στο 81’ και στο 82’!

Η Τζένοα έμεινε για τέταρτη αγωνιστική αήττητη (2-2-0) και μετά από δυο σερί ισοπαλίες, νίκησε 2-0 την Κατάνια, ανεβαίνοντας στους 35 βαθμούς. Ο Γιάννης Φετφατζίδης μπήξε στον αγώνα στο 46’ στη θέση του Μπερτολάτσι για την γηπεδούχο. Η φιλοξενούμενη, που με 19 πόντους είναι προτελευταία και στο -2 από την παραμονή, έμεινε πάντως με 10 παίκτες νωρίς, καθώς στο 39’ ο Μπελούτσι δέχτηκε την δεύτερη (η πρώτη στο 25’) κίτρινη κάρτα. Τα γκολ σημείωσαν ο Αντονέλι στο 14’ και ο Στουράρο στο 85’…

Η Αταλάντα επέστρεψε στις νίκες, μετά από τρεις αγωνιστικές με 0-1-2, καθώς νίκησε εντός με 2-1 την Κιέβο, με τη φιλοξενούμενη να μένει στο +1 από τη ζώνη υποβιβασμού. Η γηπεδούχος, που ανέβηκε στους 31 βαθμούς, έκανε το 1-0 με τον Καρμόνα στο 21’, ισοφάρισε ο Νταϊνέλι στο 72’, ενώ τη νίκη στην ομάδα του έδωσε ο Τσιγκαρίνι στο 85’…

Μεγάλη νίκη πήρε η Σαμπντόρια στο Τορίνο με 2-0, με τέρματα από τους Οκάκα στο 7’ και Γκαμπιαντίνι στο 79’, με την ομάδα της Γένοβας, να επιστρέφει στις επιτυχίες, μετά από δυο σερί ήττες και να ανεβαίνει στους 31 πόντους. Η Τορίνο έχει μια νίκη στα πέντε τελευταία (1-2-3) και με την δεύτερη σερί ήττα έμεινε στους 36 βαθμούς, μακριά πλέον από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr