Home SPORTS NEWS Απίστευτα επεισόδια και διακοπή στην Τουρκία (video&pics)

Απίστευτα επεισόδια και διακοπή στην Τουρκία (video&pics)


Για ακόμα μια φορά ένα μεγάλο ντέρμπι στην Τουρκία σημαδεύτηκε από τρομερά επεισόδια με αποτέλεσμα το ματς να μην ολοκληρωθεί, Αυτή τη φορά εικόνες ντροπής είχαμε στο σπουδαίο παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ με την Φενέρμπαχτσέ στην αυλαία της 24ης αγωνιστικής!

Στο γήπεδο «Avni Aker» η ατμόσφαιρα… μύριζε μπαρούτι από πολύ νωρίς, καθώς οπαδοί της γηπεδούχου… έσπασαν το πούλμαν της φιλοξενούμενης με την άφιξή της! Τελικά, το παιχνίδι ξεκίνησε, αλλά «σκηνικό πολέμου» είχαμε και στις κερκίδες με αποτέλεσμα ο διαιτητής Μουλέντ Γιλντρίμ να διακόψει τον αγώνα. Οι οπαδοί της Τραμπζονσπόρο πετούσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάθε λογής αντικείμενα (σκουπίδια, φωτοβολίδες, σίδερα)

Οι οπαδοί της γηπεδούχου έδειξαν τις… άγριες διαθέσεις του από την αρχή του αγώνα, αφού στο πρώτο πεντάλεπτο το ματς είχε διακοπεί ήδη δυο φορές! Αρχικά πέταξαν σκουπίδια, αλλά κάποια στιγμή δίπλα από τον Βολάν Ντεμιρέλ έπεσε και ένα πόμολο!!! Υπήρξαν εκκλήσεις από τους αρμόδιους και έτσι το ματς συνεχίστηκε. Μόνο που μετά το γκολ του Εμενίκε στο 23’ η κατάσταση ξέφυγε! Τελικά, το πρώτο ημίχρονο παίχτηκε, αλλά στο 55′ το παιχνίδι διακόπηκε εξαιτίας των σκουπιδιών που πέταγαν οι οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και των φωτοβολίδων προς την πλευρά του Ντεμιρέλ.

Να αναφέρουμε πως ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων υπάρχει απίστευτο μίσος. Όπως αναφέραμε πριν από την έναρξη του ματς, οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ έσπασαν το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Φενέρμπαχτσε χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Οι πέτρες έπεφταν «βροχή», κατά τη άφιξη της «Φενέρ»!

Μέχρι και ελεύθεροι σκοπευτές υπήρξαν στις γύρω ταράτσες από πλευράς των αστυνομικών δυνάμεων, μην τυχόν υπάρξουν χειρότερες καταστάσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως οπαδοί της Τραμπζονσπόρ κατέβασαν από τον ιστό και τη σημαία της «Φενέρ»!!!

Η φιλοξενούμενη διανυκτέρευσε, μάλιστα, την Κυριακή στη Ριζούντα, περιοχή που απέχει 80χλμ από την Τραπεζούντα, ενώ για λόγους ασφαλείας έχουν απαγορευτεί και οι μετακινήσεις οπαδών ανάμεσα στους δυο συλλόγους!

Τώρα τον λόγο έχει η αθλητική δικαιοσύνη και λογικά η πρωτοπόρος θα πάρει τον αγώνα στα χαρτιά με την Τραμπζονσπόρ να μηδενίζεται…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr