Home SPORTS NEWS «Βαυαρός» μέχρι το 2017 ο Ντάντε (pic)

«Βαυαρός» μέχρι το 2017 ο Ντάντε (pic)


Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου μέχρι το 2017 θα είναι ο Ντάντε, ο οποίος τη Δευτέρα (24/3) ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είχε συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τους Βαυαρούς, ωστόσο η πολύ καλή παρουσία του στην ομάδα ήταν αρκετή για τη διοίκηση ώστε να επεκτείνει τη συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Ντάντε μπορεί να αποτελέσει είδηση για κάποιους, αφού σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα είχε έρθει σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε Γερμανό δημοσιογράφο είχε δηλώσει θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στο «Ολντ Τράφορντ», χωρίς βέβαια να υπάρχει κάτι επίσημο.

«Το να έρθω στη Μπάγερν (σ.σ. το καλοκαίρι του 2012 από τη Γκλάντμπαχ) ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου. Τα πάντα εδώ είναι καλά : ο σύλλογος, η ομάδα τα τρόπαια που κερδίζουμε, η ατμόσφαιρα. Η Μπάγερν είναι ο κατάλληλος σύλλογος για μένα και είμαι χαρούμενος που θα μείνω εδώ μέχρι το 2017. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα προσφέρει πολλές χαρές και επιτυχίες στα επόμενα χρόνια», δήλωσε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Ντάντε.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντ Ρουμενίγκε, τόνισε από την πλευρά του: «Ο Ντάντε ήταν μία από τις κορυφαίες μεταγραφές μας τα τελευταία χρόνια, τον τελευταίο 1,5 χρόνο ήταν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες μας και στο διάστημα αυτό πήραμε πέντε εγχώριους και διεθνείς τίτλους».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr