Home SPORTS NEWS Ιπτάμενο… 4-1 για την Γιουνάιτεντ (Video)

Ιπτάμενο… 4-1 για την Γιουνάιτεντ (Video)


Την δυσφορία τους κατά τους Ντέιβιντ Μόγιες και με πανό από… αέρα εξέφρασαν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο περιθώριο του αγώνα με την Άστον Βίλα για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι»… έδωσαν την απάντησή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θριαμβεύοντας με 4-1 των «χωριατών», που έκαναν το λάθος να προηγηθούν! Δυο γκολ σημείωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ (15 γκολ στο πρωτάθλημα)!

Έτσι, η Γιουνάιτεντ (απέφυγε την 3η συνεχόμενη ήττα στο γήπεδό της) επέστρεψε στις νίκες, μετά και την ήττα της με 3-0 από τη Σίτι στο ντέρμπι και ανέβηκε στους 54 βαθμούς, στο -3 από την 5η Έβερτον (έχει έναν αγώνα λιγότερο). Η Άστον Βίλα με την δεύτερη σερί ήττα τους έμειναν στους 34 βαθμούς και σε απόσταση… ασφαλείας από την ζώνη υποβιβασμού!

Στο 13’ η φιλοξενούμενη προηγήθηκε με γκολ του Γουέστγουντ. Ο Γουέιν Ρούνεϊ σοφάρισε στο 20′ και με πέναλτι στο 45′ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Στο δεύτερο μέρος σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο οι Χουάν Μανουέλ Μάτα και Χαβιέρ Ερνάντες στο 57’ και στο 90’!

Να θυμίσουμε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» εντός έδρας προερχόταν από τις ήττες με 0-3 από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ είχε προηγηθεί και το 2-2 με την Φούλαμ, με γκολ του Ντάρεν Μπεντ στις καθυστερήσεις.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr