Home SPORTS NEWS Κίνδυνος τιμωρίας για Μπάγερν

Κίνδυνος τιμωρίας για Μπάγερν


Τη… χαρά της Μπάγερν Μονάχου για την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι έτοιμη να κόψει η ΟΥΕΦΑ με την τιμωρία που αναμένεται να της επιβάλει για δύο πανό που εντόπισε ο τηλεοπτικός φακός.

Οι οπαδοί των Βαυαρών τοποθέτησαν στις κερκίδες τους ένα πανό που ουσιαστικά παρουσίαζε ως γκέι τους «κανονιέρηδες» και αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στην ΟΥΕΦΑ, η οποία είναι γνωστό τον τελευταίο καιρό ότι κάνει προσπάθεια εξάλειψης οποιουδήποτε ρατσιστικού ή ομοφοβικού μηνύματος μέσα στα γήπεδα.

Το δεύτερο πανό, έγραφε «Όχι στον ρατσισμό, ναι στο Κόσσοβο», με το μήνυμα να θεωρείται πολιτικό και ως εκ τούτου να παραβιάζει το άρθρο 16 της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το οποίο ορίζει ότι απαγορεύονται πολιτικά μηνύματα στους ποδοσφαιρικούς αγώνες και πως οι γηπεδούχοι είναι υπεύθυνοι για την συμπεριφορά των φιλάθλων.

H πειθαρχική επιτροπή θα ξεκινήσει διαδικασία για την έρευνα της συμπεριφοράς των οπαδών σύμφωνα με το άρθρο 14 της σχετικής διάταξης αλλά και της καθυστερημένης έναρξης της αναμέτρησης. Η επιτροπή θα συνεδριάσει ώστε να αποφασίσει τη τιμωρία της Μπάγερν στις 20 του μήνα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr