Home SPORTS NEWS Κίνηση… ανθρωπιάς από Ρονάλντο

Κίνηση… ανθρωπιάς από Ρονάλντο


Σε τέτοιες κινήσεις τα λόγια είναι περιττά… Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προέβη σε μια κίνηση… ανθρωπιάς που αξίζει πολλά «μπράβο», καθώς κάλυψε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα (60.000 ευρώ) της χειρουργικής επέμβασης ενός μωρού δέκα μηνών!
Συγκεκριμένα, μιλάμε για τον Έρικ Ορτίθ Κρουζ που έπασχε από δυσπλασία της φλοιϊκής ανάπτυξης. Τα παιδάκι έπρεπε να κάνει επέμβαση στον εγκέφαλο και η λύση στο οικονομικό κομμάτι ήρθε από τον κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας, καθώς ο διεθνής άσος έδωσε τα 60.000 ευρώ που χρειάζονταν, προκειμένου το παιδί να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του.

Ο «CR7» έμαθε για την υπόθεση έναν φίλο του, ο οποίος του είπε να σε δημοπρασία μια φανέλα και τα παπούτσια του, με σκοπό να μαζευτούν τα χρήματα. Ο Ρονάλντο δεν έμεινε με… σταυρωμένα τα χέρια και βοήθησε τον μπόμπιρα, προσφέροντάς του ξανά ξανά χαμόγελο.

Να θυμίσουμε πως ο άσος της «βασίλισσας» έχει κάνει ξανά τέτοιες κινήσεις. Στην Πορτογαλία έχει βοηθήσει πολλά παιδιά, που το έχουν ανάγκη. Το 2012 είχε τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, όταν κάλυψε τα έξοδα για να εγχειριστεί ο 9άχρονος τότε Νουχαζέτ, ο οποίος νίκησε τον καρκίνο.

Όπως είπαμε τέτοιες κινήσεις θα πρέπει να βρουν πολλούς υποστηρικτές και μιμητές, ειδικά από αυτούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα! Πάνω από όλα είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr