Home SPORTS NEWS Μαρτίνο: «Δεν είναι φυσιολογικός ο εμετός του Μέσι»

Μαρτίνο: «Δεν είναι φυσιολογικός ο εμετός του Μέσι»


Ο Τάτα Μαρτίνο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τη Βαγιαδολίδ και στάθηκε μεταξύ άλλων την αδιαθεσία του Μέσι, αλλά και στο αντίο του Πουγιόλ .

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα σχολιάζοντας τον εμετό του Λιονέλ Μέσι, τόνισε: “Μιλήσαμε, είδε και ειδικούς. Σαφώς και δεν ήταν φυσιολογικό, αλλά δεν επηρέασε την δουλειά του”. Ο σούπερσταρ της Μπατσελόνα έκανε εμετό στη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης της Αργεντινής με τη Ρουμανία. 

Για τον Κάρλες Πουγιόλ είπε: “Παίκτες σαν κι αυτόν είναι αναντικατάστατοι. Δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος για να μιλήσω για αυτόν, επειδή δουλεύω μαζί του μόνο για 7-8 μήνες, αλλά είναι αρκετός χρόνος για να καταλάβω πολλά. Παίκτες σαν κι αυτόν περνούν μια φορά από μια ομάδα και έχει αφήσει το στίγμα του εδώ”.

Για το αν υπάρχει μέλλον στην προπονητική για τον Πουγιόλ είπε: “Δεν είναι ότι δεν μπορώ να τον φανταστώ σαν προπονητή, το έχω σκεφτεί, αλλά μου είπε πως δεν το σκέφτεται τουλάχιστον προς το παρών”.

Τέλος αναφερόμενος στο μέλλον του στην Μπαρτσελόνα, είπε: “Δεν μπορώ να εγγυηθώ για τίποτα, μόνο ότι μπορώ να δουλέψω μέρα με τη μέρα. Δεν έχω να πω τίποτα σε εσάς (τους δημοσιογράφους). Στην διοίκηση ναι, αλλά όχι σε εσάς”

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr