Home SPORTS NEWS Μπερλουσκόνι: «Και του χρόνου μαζί μας ο Ζέεντορφ»

Μπερλουσκόνι: «Και του χρόνου μαζί μας ο Ζέεντορφ»


Δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του Κλάρενς Ζέεντορφ από τον πάγκο της Μίλαν, σύμφωνα με όσα είπε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι την Δευτέρα, μετά και τις φήμες που ανέφεραν πως είναι πιθανό και ο Ολλανδός τεχνικός να αποτελέσει παρελθόν!

Ο «καβαλιέρε» ανέφερε, μάλιστα, ότι ο πρώην άσος θα είναι στη Μίλαν και τη νέα περίοδο… «Ο Ζέεντορφ δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση και θα είναι ο προπονητής της Μίλαν και την επόμενη χρονιά», τόνισε ο πρόεδρος των «ροσονέρι» στους Ιταλούς δημοσιογράφους, στηρίζοντας τον προπονητή της ομάδας του.

Να αναφέρουμε πως ο Ολλανδός τεχνικός μετά την ήττα της Μίλαν από την Πάρμα παρουσιαζόταν από τον ιταλικό Τύπου πολύ κοντά στην απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία! Είχε προηγηθεί και ο αποκλεισμός από την Ατλέτικο Μαδρίτης από το Τσάμπιονς Λιγκ!
Ερωτηθείς ο Μπερλουσκόνι για την προβληματική εικόνα της Μίλαν την απέδωσε στο κακό «χτίσιμο» που έγινε στο ξεκίνημα της σεζόν… Η περίοδο για τους «ροσονέρι» είναι ουσιαστικά χαμένη, με τον Ζέεντορφ να φέρει τη μικρότερη ευθύνη με βάση και τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr