Home SPORTS NEWS Νίκη Ευρώπης η Λάτσιο (Videos)

Νίκη Ευρώπης η Λάτσιο (Videos)


Με γκολ του Καντρέβα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λάτσιο επικράτησε 3-2 της Πάρμα στο «Ολίμπικο» και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι των ευρωπαϊκών θέσεων!

Ο Λούλιτς έκανε το 1-0 στο 15′ για να ισοφαρίσει η Πάρμα στο 26′ με τον Μπιαμπιανί. Ο Κλόζε έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους «λατσιάλι» στο 67′, όμως οι φιλοξενούμενοι έφεραν εκ νέου το ματς στα ίσα με το αυτογκόλ του Κιάνι στο 81′.

Η Βερόνα του Βαγγέλη Μόρα (αγωνίστηκε σε όλο το ματς) νίκησε εύκολα 3-0 την Τζένοα (μπήκε αλλαγή ο Γιάννης Φετφατζίδης στο 60′). Η Βερόνα προηγήθηκε με τον Μάρκο Ντοναντέλ στο 35ο λεπτό και παρότι έμεινε με 10 παίκτες στο 45′, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτα στον Μικελάντζελο Αλμπερτάτσι κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ με τον Λούκα Τόνι στο 88′ και να «κλειδώσει» τη νίκη για τους γηπεδούχους, με τον έμπειρο φορ να γράφει το τελικό 3-0 στις καθυστερήσεις.

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, η Σαμπντόρια έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τη Φιορεντίνα. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο τεχνικός της «Σαμπ», Σίνισα Μιχαϊλοβιτς.

Η Τορίνο επιβλήθηκε με 2-1 της Κάλιαρι και μπορεί να ελπίζει ακόμα για την Ευρώπη. Η «γκρανάτα» προηγήθηκε με τον Ομάρ Ελ Καντουρί στο φινάλε του ημιχρόνου και διπλασίασε τα τέρματά της με τον Τσέρτσι στο 71′. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν απλά να μειώσουν με τον Νενέ στο 78ο λεπτό. Στο 85′ μπήκε στο ματς κι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αντί του Ελ Καντουρί.

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr