Home SPORTS NEWS Νασρί: «Τέλειος ο Τουρέ»!

Νασρί: «Τέλειος ο Τουρέ»!


Ο Γιάγια Τουρέ πρόσθεσε στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση στο ενεργητικό του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, πετυχαίνοντας, μάλιστα, ένα πολύ όμορφο γκολ στη νίκη της ομάδας του με 3-1 κόντρα στη Σάντερλαντ, με αποτέλεσμα να τον αποθεώσει-για ακόμα μια φορά-ο Σαμίρ Νασρί…

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος άσος των «πολιτών» υπογράμμισε πως αν ο συμπαίκτης του ήταν Βραζιλιάνος ή Αργεντινός, όλοι θα μίλαγαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον!

«Έχω κουραστεί να μιλάω για τον Γιαγιά. Πρέπει να ξέρετε τώρα το πόσο καλός είναι», τόνισε ο πρώην άσος της Μαρσέιγ και συμπλήρωσε: «Αν δεν ήταν Αφρικανός, όλοι θα έλεγαν ότι είναι ο καλύτερος μέσος του κόσμου».

Ο 26άχρονος μέσος μίλησε πιο ειδικά για τις δουλειές που κάνει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο και τόνισε: «Μπορεί να κάνει τα πάντα. Να σκοράρει, να αμυνθεί, να επιτεθεί. Όταν παίρνει την μπάλα είναι παντοδύναμος. Θα πρέπει απλά να θαυμάζεις τον τρόπο που παίζει, γιατί είναι ένας καταπληκτικός παίκτης. Φυσικά, μετράει κατά του το ότι είναι από την Ακτή Ελεφαντοστού. Αν ήταν Αργεντινός ή Βραζιλιάνος όλοι θα μιλούσαν για αυτόν, όλοι».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr