Home SPORTS NEWS Ρεβάνς «φωτιά»

Ρεβάνς «φωτιά»


Καθηλώνουν οι αποψινοί αγώνες ρεβάνς της φάσης των “16” του Europa League! Η πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης παραμένει “ανοιχτή” τουλάχιστον σε τέσσερις αναμετρήσεις βάσει των αποτελεσμάτων των πρώτων ματς ενώ στους υπόλοιπους αγώνες τρεις ομάδες καλούνται να διαχειριστούν το σκορ ασφαλείας που έχουν αποκτήσει και να “σφραγίσουν” το εισιτήριο για τους “8”.

Μεγάλη “μάχη” αναμένεται στην Φλωρεντία εκεί όπου η Φιορεντίνα θα υποδεχτεί στις 20:00 στο “Αρτέμιο Φράνκι” την… συμπατριώτισσά της, Γιουβέντους. Μετά από το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Τορίνο, η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα έχει μικρό προβάδισμα κόντρα στους “μπιανκονέρι” όμως, τα προγνωστικά… δεν έχουν θέση στο ιταλικό “εμφύλιο”.

Την ίδια ώρα, η Μπενφίκα θα φιλοξενήσει στο “Ντα Λουζ” την Τότεναμ με τους “Αετούς” να έχουν τον πρώτο λόγο μετά από το εντυπωσιακό 3-1 στο Λονδίνο.

“Εύθραυστο” είναι το προβάδισμα (1-0) της Άλκμααρ κόντρα στην Ανζί, με τη ρωσική ομάδα των πολλών προβλημάτων να ψάχνει τη διάκριση μέσω του Europa League αφού στο πρωτάθλημα της χώρας της παλεύει για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Τα σκορ των πρώτων αγώνων στα ματς Λιόν – Βικτόρια Πλζεν (4-1) και Λουντογκόρετς – Βαλένθια (0-3) δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιοι θα πάρουν την πρόκριση…

«Εμφύλιο» θα έχουμε και στις 22:05 όταν η Μπέτις θα αντιμετωπίσει την Σεββίλη έχοντας παρακαταθήκη το 2-0 στον πρώτο αγώνα.

Ματσάρα αναμένεται να γίνει και στο “Σαν Πάολο” εκεί όπου η Νάπολι καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 κόντρα στην Πόρτο και να “κλέψει” την πρόκριση από τους “Δράκους”.

Ανοιχτούς λογαριασμούς έχει αφήσει και το ζευγάρι Σάλτσμπουργκ – Βασιλεία μετά από τη “λευκή” ισοπαλία στην Ελβετία.

Το πρόγραμμα των αποψινών αγώνων ρεβάνς (σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων ματς)

Στις 20:00
Ανζί – Άλκμααρ (0-1)
Μπενφίκα – Τότεναμ (3-1)
Φιορεντίνα – Γιουβέντους (1-1)
Πλζεν – Λιόν (1-4)
Βαλένθια – Λουντογκόρετς (3-0)

Στις 22:05
Μπέτις – Σεβίλλη (2-0)
Νάπολι – Πόρτο (0-1)
Σάλτσμπουργκ – Βασιλεία (0-0)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr