Home SPORTS NEWS Σταμάτησε… στα «6» η Τσέλσι! (Video)

Σταμάτησε… στα «6» η Τσέλσι! (Video)


Καταιγιστικοί οι «μπλε»… σκόρπισαν 6-0 την Άρσεναλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στο 1000ο ματς του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο των «κανονιέρηδων», με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται με δέκα από το 15’…  Απέβαλε λάθος παίκτη ο διαιτητής Αντρέ Μάρινερ.

Η Τσέλσι επέστρεψε, λοιπόν, με… πειστικό τρόπο στις επιτυχίες στην Πρέμιερ Λιγκ με θρίαμβο στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ούσα στην κορυφή, αφήνοντας την αντίπαλό της στο -7 και δίνοντας… γκρίζο χρώμα στο 1000ό ματς του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ
Οι «μπλε» έκαναν εκρηκτικό ξεκίνημα, αφού μόλις στο 7’ πέτυχαν το 2-0, στο 17′ το σκορ είχε… ανέβει στο 3-0, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν μείνει με δέκα παίκτες, ενώ στο ημίχρονο ο φωτεινός πίνακας έγραφε 4-0!

Στη φάση του πέναλτι που έγινε το 3-0 στο 17’ (εκτέλεσε ο Εντέν Αζάρ), την παράβαση έκανε ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, καθώς στο πλασέ του Βέλγου άσου απέκρουσε την μπάλα με το χέρι σαν να ήταν… τερματοφύλακας! Ο διαιτητής είδε την παράβαση, αλλά αντί να αποβάλει τον Τσάμπερλεϊν, είδε την κόκκινη κάρτα ο Γκιμπς!!! Ούτε οι βοηθοί του, ούτε ο 4ος του είπαν κάτι! Ίσως να τους… ζάλισε το φως του ήλιου, μιας και το ντέρμπι του Λονδίνου έγινε μεσημέρι!

Όπως είπαμε, η Τσέλσι μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 5΄ο Σαμουέλ Ετό με πολύ όμορφο αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Καμερουνέζος άσος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Φερνάντο Τόρες στο 10′.

Στο 7′ ο Αντρέ Σούρλε σημείωσε το 2-0, το 3-0 έγινε, όπως είπαμε στο 17’ με πέναλτι του Αζάρ στο 17′, ενώ στο 42′ ο Οσκάρ έκανε το 4-0 με κοντινό πλασέ από ασίστ του Τόρες. Ο Βραζιλιάνος μέσος σκόραρε και στο 66′ (5-0). Ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο 71′ πέτυχε το τελικό 6-0! Αυτό είναι μάλιστα το πρώτο γκολ του Αιγύπτιου άσου με την φανέλα της Τσέλσι, καθώς αποκτήθηκε από τους «μπλε» τον Ιανουάριο από την Βασιλεία.

Οι συνθέσεις
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Νταβίντ Λουίζ (72′ Όμπι Μίκελ), Οσκάρ (67′ Σαλάχ), Σέρλε, Αζάρ, Ετο’ό (10′ Τόρες).
ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέσνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί (46′ Τζένκινσον), Γκιμπς, Αρτέτα, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (46′ Φλαμινί), Καθόρλα, Ροσίτσκι, Ποντόλσκι (23′ Βερμάλεν), Ζιρού.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr