Home SPORTS NEWS Τα δύο τελευταία εισιτήρια των «8»

Τα δύο τελευταία εισιτήρια των «8»


Τα τελευταία δύο εισιτήρια τσεκάρονται απόψε στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι θα έχουμε ολοκληρωμένο το παζλ της κλήρωσης της Παρασκευής.

ΜANΤΣΕΣΤΕΡ  Γ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21:45

Στο θέατρο των τρελών ονείρων!

Το πλάνο του Μόιες για Ολυμπιακό

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΖΕΝΙΤ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 21:45

Ισχυρό προβάδισμα έχει χτίσει η Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη νίκη της στη Ρωσία με 4-2 επί της Ζενίτ. Ο Γιούργκεν Κλοπ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάρκο Ρόις, καθώς ο Γερμανός διεθνής υπέστη μυϊκό τραυματισμό στην ήττα της ομάδας του με 2-1 από την Γκλάντμπαχ για το πρωτάθλημα.

Δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια για τη ρεβάνς του 2-4 ο Γιούργκεν Κλοπ, παραμονές του ματς Ντόρτμουντ – Ζενίτ.
«Θα παίξουμε σαν είναι το δεύτερο ημίχρονο ενός ματς. Μπορούμε να αποκτήσουμε ακόμα εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Έχουμε απλά ένα προβάδισμα μετά το πρώτο παιχνίδι, τίποτα περισσότερο. Δεν θα ρισκάρουμε πολύ, απλά θα υπερασπιστούμε το προβάδισμά μας» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των Βεστφαλών και συνέχισε: «Έχουμε πετύχει τον στόχο μας από τη στιγμή που προκριθήκαμε από τους ομίλους. Ότι συμβεί από εδώ και πέρα θα είναι μπόνους για το κλαμπ».

Η Ζενίτ, που θα έχει στον πάγκο της για τελευταία φορά τον υπηρεσιακό Σεργκέι Σέμακ, μετά την πρόσληψη του Αντρέ Βίλας Μπόας, βρίσκεται στο -4 από τη Λοκομοτίβ μετά την ήττα της από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (1-0) το Σάββατο. Εκτός μάχης είναι ο Ριαζάντσεφ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο τραυματίας Αρσάβιν.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr