Home SPORTS NEWS Τελεσίδικα στην φυλακή ο Χένες

Τελεσίδικα στην φυλακή ο Χένες


Οριστικά για τα επόμενα 3,5 χρόνια ο Ούλι Χένες θα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς οι εισαγγελείς δεν θα καταθέσουν έφεση κατά της ποινής του.

Την Δευτέρα έγινε γνωστό πως τελεσίδικα ο Ούλι Χένες θα είναι για τα επόμενα 3,5 χρόνια στην φυλακή. Η φυλάκισή του αρχίζει σε 4-6 εβδομάδες!

Όπως έγινε γνωστό, οι εισαγγελείς, αν και είχαν το δικαίωμα, δεν θα καταθέσουν έφεση κατά της ποινής του δικαστηρίου για φοροδιαφυγή. Αυτό σημαίνει πως η ποινή μένει ως έχει και ο πρώην αντιπρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου! Βλέπετε, υπήρχε πρόταση της πολιτικής υπεράσπισης που έκανε λόγο για 5,5 χρόνια φυλάκιση. Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, η κράτηση του Χένες θα αρχίσει μέσα στις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Να θυμίσουμε ότι ο Ούλι Χένες αποφάσισε να παραιτηθεί από τον αντιπροεδρικό θώκο της Μπάγερν Μονάχου, αναφέροντας πως δεν θέλει να προκαλέσει ενδεχόμενες ζημίες στην αγαπημένη του ομάδα. Επίσης, έχει γίνει γνωστό ότι δεν θα κάνει έφεση για τον απόφαση καταδίκης του σε φυλάκιση. Ο Ούλι Χένες ομολόγησε οικειοθελώς τη φοροδιαφυγή του το 2013, ώστε να απολαύσει τα προνόμια του νόμου περί «εθελοντικής αποκάλυψης» που αντικαθιστά ποινές φυλάκισης με πρόστιμο 6% επί του ποσού της φοροδιαφυγής. Σε τέτοιες περιπτώσεις, εφόσον το δικαστήριο αποφασίσει να επιβληθεί ποινή φυλάκισης, δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr