Home SPORTS NEWS Τρελό ματς, πρόκριση «Μπάρτσα»! (Video)

Τρελό ματς, πρόκριση «Μπάρτσα»! (Video)


Η Σίτι έπαιξε τα ρέστα της σε όλο το ματς, όμως η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη και νίκησε και το δεύτερο παιχνίδι (2-1) περνώντας άξια στους “8”

Τρελός ρυθμός από τα πρώτα λεπτά στο Καμπ Νου με την Σίτι νμα μπάινει αποφασισμένη για να σημειώσει το γρήγορο γκολ που θα έβαζε φωτιά στο ζευγάρι. παρ’ όλα αυτά η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που είχε τις καίριες φάσεις και ως ένα σημείο αδικήθηκε από τον άρχοντα της αναμέτρησης. πρώτα το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μέσι (στο ριπλέι φαίνεται ότι υπάρχει καθαρή ανατροπή) και εν συνεχεία (18′) το καθαρό γκολ των “Μπλαουγκράνα” δεν μέτρησε ως οφ σάιντ. Στην κάθετη προς τον Άλμπα ο βοηθός σήκωσε σημαία ωστόσο στο ριπλέι φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Άλμπα καλύπτεται από τουλάχιστον δύο παίκτες της Σίτι, στη συνέχεια ο Νειμάρ σκόραρε αλλά δεν ήταν γραφτό. Η Σίτι μέσα από το 0-0 έπαιρνε δύναμη και ψυχολογία φτάνοντας στην καλύτερη φάση λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Το σουτ του Νασρί κατέληξε στην αγκαλιά του Βαλντέζ . Στο 45′ ο Νειμάρ απέφυγ ωραία τον Χαρτ όμως το σουτ του Βραζιλιάνου εξουδετερώθηκε πάνω στην γραμμή από τον Φερναντίνιο.

Στο δεύτερο μέρος η Σίτι είχε το καλύτερο διάστημα στο ματς (μέχρι το 60′) χάνμποντας σημαντικές ευκαιρίες με Ζαμπαλέτα και Τζέκο (μεγάλη επέμβαση Βαλντέζ), όμως η Μπαρτσελόνα ήταν και πάλι ανώτερη στον διαολεμένο ρυθμό. Το δοκάρι του Μέσι στο 61′ ήταν η προειδοποιητική βολή για να καταφέρουν οι Μπλουγκράνα να φτάσουν στο γκολ με τον Αργεντινό (67′) ύστερα από λάθος του Λέσκοτ. Η Σίτι δεν το έβαλε κάτω ψάχνοντας το γκολ που δικαιούταν στο Καμπ Νου. Ο διαιτητής έκλεισε τα μάτι σε ανατροπή του Τζέκο από τον Πικέ στην περιοχή, στις διαμαρτυρίες για το εμφανές πέναλτι αποβλήθηκε ο Ζαμπαμλέτα. τελικώς στο 89 από κόνρερ ήρθε η ισοφάριση της Σίτι με τον Κομπανί. Εξ ίσου αμφισβητούμενο τέρμα με τον σκόρερ ναι μεν να καλύπτεται ωστόσο να υπάρχει ο Λέσκοτ σε θέση οφ σάιντ ο οποίος ξεκάθαρα επηρεάζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα, κάνοντας κίνηση προς το τέρμα. Ψιλά γράμματα βεβαίως καθώς σε εκείνο το σημείο η Μπάρτσα είχε ήδη προκριθεί. Έφτασε στη νίκη στις καθυστερήσεις με τον Ινιέστα να σμπαραλιάζει την άμυνα των Άγγλων και να γυρίζει άψοξα στον Ντάνι Άλβες ο οποίος δεν είπε όχι στο δώρο. Με συνολικό σκορ 4-1 η Μπάρτσα …ταξίδεψε στους “8”.

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr