Home SPORTS NEWS Τυπική διαδικασία για Παρί (Videos)

Τυπική διαδικασία για Παρί (Videos)


Το 4-0 του πρώτου αγώνα υπέρ της Παρί στη Γερμανία, έδινε εξαρχής στο ματς χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας, με τη γαλλική ομάδα να αποδέχεται τον ρόλο της και με τις «μηχανές» στο ρελαντί να παίρνει τη νίκη με 2-1 επί της Λεβερκούζεν, “σφραγίζοντας” την πρόκριση στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Γερμανοί μπήκαν με ενθουσιασμό στο παιχνίδι, μη έχοντας τίποτα να χάσουν και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Σαμ στο 6ο λεπτό. Οι Παριζιάνοι δεν πτοήθηκαν και έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση με τον Μαρκίνιος στο 13′, με το 1-1 να παραμένει μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάρι εκμεταλλεύτηκε ακόμη μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε και με τον Λαβέτσι στο 53′ έκανε το 2-1. Η αποβολή του Καν στο 68′, στέρησε από τους φιλοξενούμενους κάθε ελπίδα ακόμη και για να ψάξουν κάτι καλύτερο στο ματς για το γόητρό τους. Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τους Γάλλους να βγάζουν την υποχρέωση, παίρνοντας και τυπικά το εισιτήριο για τους “8”.

Οι συνθέσεις:

Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Ζαλέ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Ντινιέ, Ραμπιό, Καμπάιγ, Παστόρε, Καβάνι (85′ Καμαρά), Λαβέτσι (62′ Μόουρα), Ιμπραΐμοβιτς (72′ Μενέζ).

Λεβερκούζεν (Σάμι Χίπια): Λένο, Ντονάτι, Βόλσαϊντ, Τοπράκ, Γουαρδάδο, Ρόλφες, Ράιναρντς (78′ Βάγκενερ), Τσαν, Σαμ (67′ Μπράντ), Ντερτιγιόκ, Κάστρο (67′ Σον).

0-1 S. Sam 6′

1-1 Marquinhos 13′


2-1 Lavezzi 54′

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr