Home SPORTS NEWS 1+1 εισιτήρια για τους 8

1+1 εισιτήρια για τους 8


Με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα θα μάθουμε ποια ομάδα θα την ακολουθήσει από το ματς της Τσέλσι με τη Γαλατάσαράι.

ΡΕΑΛ Μ. – ΣΑΛΚΕ 21:45

H Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει και… τα δύο βήματα για την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία. Το τελικό 1-6 δεν αφήνει περιθώρια στη Σάλκε να ελπίζει σε κάτι μέσα στο Μπερναμπέου. Έστω και αν έμειναν εκτός αποστολής από τους γηπεδούχους ο Μπενζεμά, ο Αρμπελόα και ο Κεντίρα. Έστω και αν το μυαλο των μερένχες είναι στο ντέρμπι της Κυριακής με τη Μπαρτσελόνα, όπου αν το κερδίσουν τότε θα έχουν βγάλει εκτός έναν πολύ σημαντικό αντίπαλο για το πρωτάθλημα. Άλλωστε όπως είπε και ο Γενς Κέλερ αυτό το παιχνίδι θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρουν ατμόσφαιρα τέτοιων παιχνιδιών κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές.

ΤΣΕΛΣΙ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 21:45

Εδώ τα πάντα είναι ανοιχτά μετά το 1-1 στην Τουρκία. Βέβαια η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα έχει τον πρώτο λόγο μιας και αγωνίζεται στην έδρα της αλλά ποιος μπορεί να υποτιμήσει τον Ντρογκμπά και την παρέα του; O ίδιος ο Πορτογάλος μάλιστα τον χαρακτήρισε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της δεκαετίας. Αν οι Λονδρέζοι καταφέρουν να προκριθούν θα είναι η μοναδική αγγλική ομάδα που συνεχίζει γενικά στην Ευρώπη (δύσκολα η Τότεναμ θα κάνει την ανατροπή στο Europa League).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr