Home SPORTS NEWS Unfair και επεισόδια στο Ζάκυνθος – Κέρκυρα (video)

Unfair και επεισόδια στο Ζάκυνθος – Κέρκυρα (video)


Επεισοδιακό ήταν το ματς μεταξύ της Ζακύνθου και της Κέρκυρας, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Football League. Το επτανησιώτικο ντέρμπι πήρε… φωτιά στο 84ο λεπτό όταν οι Φαίακες δεν τήρησαν το fair play, εκδήλωσαν επίθεση και πέτυχαν το γκολ με το οποίο πανηγύρισαν τη νίκη με σκορ 2-1. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα πλάγιο καθώς είχε τραυματιστεί ο συμπαίκτης του, Πέττας, όμως οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου δεν επέστρεψαν την μπάλα, εκτέλεσαν το πλάγιο με τον Σουάνη, ο Μαραγκός πάσαρε στον Ανδρεόπουλο που με τη σειρά του έδωσε ασίστ στον Μπαλτοβαλίεφ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-1 της Κέρκυρας.

Ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων ενώ οι οπαδοί της Ζακύνθου πέταξαν αντικείμενα προς τον πάγκο της Κέρκυρας και ορισμένοι από αυτούς εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Το διαιτητικό τρίο αποχώρησε για τα αποδυτήρια και μετά από 25λεπτη διακοπή το ματς συνεχίστηκε και πάλι με το σκορ να παραμένει 2-1 μέχρι το φινάλε.

Πριν όμως συμβούν όλα αυτά, η Κέρκυρα είχε προηγηθεί με τον Σίκιμιτς στο 39′ αλλά η Ζάκυνθος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 53′ με το αυτογκόλ του Ραπτάκη. Στο 88′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Φωτιά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr