Home SPORTS NEWS Αποσύρεται η φανέλα του Τότι

Αποσύρεται η φανέλα του Τότι


Μεγάλη τιμή ετοιμάζουν στον «Καπιτάνο» της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, οι διοικούντες του ιταλικού συλλόγου, όταν αυτός αποφαίσει να σταματήσει τη ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, βρίσκεται στην ιταλική πρωτεύουσα αυτές τις ημέρες και αυτό σημαίνει ότι οι δημοσιογράφοι προσπαθούν όλη την ώρα να του αποσπάσουν δηλώσεις.

Αφού λοιπόν ο ισχυρός άνδρας των «τζιαλορόσι» παρουσίασε το νέο γήπεδο και αφού αποκάλυψε και το ενδιαφέρον του Τζορτζ Σόρος για τις μετοχές της Ρόμα στο παρελθόν, αναφέρθηκε και στον Φραντσέσκο Τότι και την τιμή που του ετοιμάζει η διοίκηση:

«Μακάρι να μπορούσαμε να τον κλωνοποιήσουμε, όπως και τον Ντε Ρόσι. Οταν ο Φραντσέσκο σταματήσει θα αποσύρουμε την φανέλα με το Νο10, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Ο αποχαιρετισμός του δεν θα διαρκέσει μία ώρα αλλά ένα μήνα».

Από εκεί και πέρα, ο Παλότα μίλησε ξανά για την πρόθεση της Ρόμα να κατασκευάσει το νέο της γήπεδο, λέγοντας ότι «η Γιουβέντους έδειξε τον δρόμο στις ιταλικές ομάδες με την κατασκευή γηπέδου και ακολουθούμε αυτό το παράδειγμα. Ο στόχος μας είναι να γίνει η Ρόμα η πρώτη ομάδα του κόσμου, θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ».

Κι όταν ρωτήθηκε ποιον θα ήθελε για αντίπαλο σε αυτόν τον τελικό, ο πρόεδρος των Ρωμαίων ήταν σαφής: «Θα ήταν φανταστικό να αναμετρηθούμε με τη Γιουβέντους. Θα ήταν φανταστικό».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr