Home SPORTS NEWS «Καταιγίδα» Ατλέτικο στους «8»! (Videos)

«Καταιγίδα» Ατλέτικο στους «8»! (Videos)


Καταιγιστική η Ατλέτικο “διέλυσε” με 4-1 την Μίλαν στο “Βιθέντε Καλντερόν” με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Κόστα και… πέταξε στους “8” του Champions League

Ατλέτικο για… μεγάλα πράγματα και στο Champions League. Η ομάδα – όνειρο του Ντιέγκο Σιμεόνε έστησε “πάρτι” στο κατάμεστο “Βιθέντε Καλντερόν” κόντρα στη Μίλαν και μετέτρεψε σε περίπατο τη ρεβάνς του υπέρ της 1-0 στο πρώτο ματς στο “Σαν Σίρο”.

Με το “καλησπέρα” οι Μαδριλένοι πέταξαν στα… σχοινιά του παίκτες του Κλάρενς Ζεέντορφ και στο 3′ ο Ντιέγκο Κόστα με εντυπωσιακή εναέρια προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αμπιάτι και “έγραψε” το 1-0.

Οι “ροχιμπλάνκος” έλεγχαν απόλυτα το ρυθμό του αγώνα όμως, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κόντρα στη ροή του αγώνα έφτασαν στην ισοφάριση. Στο 27′ ο Μπαλοτέλι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κακά με κεφαλιά από την μικρή περιοχή έδωσε νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά.

Με ανεβασμένη ψυχολογία από το γκολ, οι ποδοσφαιριστές της Μίλαν κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και εννιά λεπτά αργότερα θα μπορούσαν να είχαν φέρει… τούμπα το ματς όταν ο Κακά δεν σημάδεψε σωστά και η μπάλα μετά από την κοντινή κεφαλιά του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αμπιάτι.

Κι εκεί που οι Ιταλοί είχαν πάρει τα πάνω τους και πίστευαν στην ανατροπή ήρθε ο Αρντά για να “καταστρέψει” τα όνειρά τους. Ο Τούρκος μέσος κατέβασε ιδανικά την μπάλα έξω από την περιοχή και πριν αυτή “σκάσει” στο χορτάρι σούταρε για να τη στείλει πρώτα στο σώμα του Πόλι και εν συνεχεία στα δίκτυα της Μίλαν.

Δύο λεπτά αργότερα θα μπορούσε να είχε γίνει το 3-1 και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο όταν ο Λόπεθ έκανε το “ψαλιδάκι” μέσα στην περιοχή αλλά είδε την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στην επανάληψη η Ατλέτικο μπήκε φουριόζα. Στο 48′ είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Κόκε και στο 70′ πέτυχε τρίτο γκολ με την κεφαλιά του Ραούλ Γκαρσία.

Η Μίλαν απάντησε στα.. δοκάρια στο 73′ και πέντε λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 90′ ο Ντιέγκο Κόστα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τέταρτο της ομάδας του για να διαμορφώσει το τελικό 4-1!

Στα προημιτελικά του Champions League έπειτα από 17 χρόνια η Ατλέτικο, στο “καναβάτσο” η Μίλαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη φάση των “16” της διοργάνωσης.

1-0 Diego Costa 3′

1-1 Kaka 27′

2-1 Turan 40′

3-1 Garcia 71′

4-1 Diego Costa 85′

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr