Home SPORTS NEWS Κόκκινη… επέλαση στο «Ολντ Τράφορντ» (Video)

Κόκκινη… επέλαση στο «Ολντ Τράφορντ» (Video)


Με θρίαμβο μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» η Λίβερπουλ έδειξε πως φέτος μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο στην Πρέμιερ, καθώς πέρασε με 3-0 από την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγες μέρες πριν οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδεχθούν τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς τους για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!
Οι «κόκκινοι» έφτασαν στην μεγάλη νίκη με δυο πέναλτι, ενώ αστόχησε σε τρίτο (το ένα δεν υπήρχε, ενώ το δεύτερο ήταν πολύ αυστηρό) ο Τζέραντ, αποβλήθηκε ο Νεμάντια Βίντιτς…
Η Λίβερπουλ με τη νίκη της αυτή έμεινε για 9η αγωνιστική αήττητη (8-1-0) και με την 6η σερί νίκη ανέβηκε στους 62 βαθμούς και στο -4 από την κορυφή και την Τσέλσι, ενώ στους 60 είναι η Μάντσεστερ Σίτι (έχει τρία ματς λιγότερα από τους «πολίτες» και δυο από τη Λίβερπουλ). Η Γιουνάιτεντ έχασε στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές (2-2-0) και δυο σερί νίκες, μένοντας στους 48 πόντους και στο -7 από την 5η θέση…

Η Λίβερπουλ πήγε στο «Ολντ Τράφορντ» θέλοντας να στείλει μήνυμα, έχοντας και την καλύτερη επίθεση. Δεν έπιασα κάποια σπουδαία απόδοση, αλλά κατάφερε να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη, φανερώνοντας τις αδυναμίες που έχει φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η εμφάνιση της αντιπάλου του Ολυμπιακού ήταν κακή και πλέον έχει μπροστά της τη μονομαχία με τους «ερυθρολεύκους»! Για τη Γιουνάιτεντ να αναφέρουμε πως ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που σφυρίχτηκαν εναντίον της στο «Ολντ Τράφορντ» δυο φορές πέναλτι… Βέβαια με τη Λίβερπουλ, οι «κόκκινοι» εκτέλεσαν τρία… Συγκεκριμένα και τα τρία τα εκτέλεσε ο Στίβεν Τζέραρντ!

Στο 34’ ο Ραφαέλ Ραφαέλ έκανε ανόητα χέρι στην περιοχή, και η Λίβερπουλ κέρδισε πέναλτι, με τον αρχηγό της Λίβερπουλ να κάνει το 1-0 για την ομάδα του. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου…

Νωρίτερα και στο 44’ η Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τη μοναδική της καλή ευκαιρία στο ματς, όταν το πλασέ του Γουέιν Ρούνεϊ απέκρουσε με γροθιές ο Σιμόν Μινιολέ….

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 46’, οι «κόκκινοι κέρδισαν ξανά πέναλτι, με την απόφαση να αμφισβητείται έντονα από τους «κόκκινους διαβόλους»! Τελικά, ο Τζέραρντ ξανά από την «άσπρη βούλα» πέτυχε το 2-0, μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς!

Στο 77’ Ντάνιελ Στάριτζ έκανε θέατρο στο 77′ έπεσε σε μαρκάρισμα του Νεμάντι Βίντιτς, χωρίς να τον έχει βρει ο Σέρβος αμυντικός, κερδίζοντας και την αποβολή του Νέμανια Βίντιτς με 2η κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο 71’)! Ο Τζέραρντ εκτέλεσε, αλλά «σημάδεψε» το δεξί δοκάρι! Τελικά, ο Τζέραρντ δεν έκανε χατ-τρικ, αλλά ο Λουίς Σουάρες στο 84′ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 με το 25ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Με τον Ουρουγουανό άσο να χάνει σπουδαία ευκαιρία δυο λεπτά πριν, όταν άδειασε τον Τζόουνς, σούταρε με το δεξί από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Ντε Χέα με το ένα χέρι (δεξί) έβγαλε σε κόρνερ!

Οι συνθέσεις
ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Φιλ Τζόουνς, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Φελαϊνί (76′ Κλέβερλι), Μάτα (87′ Ρίο Φέρντιναντ), Γιανουζάι (76′ Γουέλμπεκ), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Φλάναγκαν, Σκρτελ, Άγκερ, Γκλεν Τζόνσον, Τζέραρντ (86′ Λούκας Λέιβα), Χέντερσον, Τζο Άλεν, Λουίς Σουάρες, Στέρλινγκ (72′ Κοουτίνιο), Στάριτζ (90’+2 Ιάγο Άσπας).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr