Home SPORTS NEWS Πήρε το ντέρμπι η Ρίβερ (video)

Πήρε το ντέρμπι η Ρίβερ (video)


H Ρίβερ Πλέιτ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του Tόρνεο Φινάλ της Αργεντινής με τη Μπόκα Τζούνιορς. Η ομάδα του Ραμόν Άνχελ επιβλήθηκε με 2-1 της μισητής της αντιπάλου και πλησίασε στον ένα βαθμό την Κολόν στην κορυφή. Παράλληλα αυτό ήταν το πρώτο «διπλό» των μιγιονάριος μέσα στο Μπομπονέρα από το 2004.

Και τα τρία γκολ επετεύχθησαν στο δεύτερο ημίχρονο καθώς στο πρώτο μέρος, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 58’ με τέρμα του Λαντσίνι. Η απάντηση από τους γηπεδούχους, ήρθε με την απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Ρικέλμε στο 70’ που δεν μπορούσε να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Μπαροβέρο.

Η φάση που έκρινε και το παιχνίδι σημειώθηκε στο 86’. Συγκεκριμένα, μετά από λάθος του επόπτη, καταλογίστηκε κόρνερ, ενώ ήταν άουτ. Έτσι από αυτή τη φάση, η Ρίβερ πήρε τη νίκη, με τον Μόρι να κάνει την κεφαλιά και να εκμεταλλεύεται τη λάθος έξοδο του τερματοφύλακα της Μπόκα, Οριόν, για να μειώσει από την κορυφή και να δηλώσει παρούσα στη «μάχη» του τίτλου.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr