Home SPORTS NEWS Σε… νευρική κρίση η «βασίλισσα»!

Σε… νευρική κρίση η «βασίλισσα»!


Η ένταση και τα νεύρα κυριαρχούν το τελευταίο διάστημα στη «λευκή» πλευρά της Μαδρίτης, όπου οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να τα έχουν βάλει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και με ολόκληρο τον σύλλογο!

Οι «μερένχες» έκαναν αρνητικό ρεκόρ πριν από λίγες ημέρες. Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2008/09 έφτασαν τις δύο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το γεγονός ότι ενώ πριν από δύο εβδομάδες βρισκόταν στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πλέον με τις ήττες από Μπαρτσελόνα (4-3) και Σεβίλλη (2-1) έπεσε στην τρίτη θέση.

Το κοινό της «βασίλισσας» όμως είναι απαιτητικό και με το δίκιο του μετά τα υπέρογκα ποσά τα οποία έχουν δαπανηθεί για μεταγραφές. Έτσι, αποφάσισαν να αποδοκιμάσουν τον Κάρλο Αντσελότι και τους παίκτες του, αλλά κυρίως τον σούπερσταρ του συλλόγου, Κριστιάνο Ρονάλντο .

Μπορεί να είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να έσπασε το ρεκόρ του Μέσι σκοράροντας σε δέκα σερί παιχνίδια, όμως οι οργανωμένοι οπαδοί της Ρεάλ τον θεωρούν υπαίτιο για το γεγονός ότι η ομάδα τους φαίνεται να τίθεται εκτός διεκδίκησης του τίτλου στην Ισπανία. Τα σφυρίγματα δυσαρέσκειας… τρέλαναν τον Πορτογάλο που αποχώρησε εκνευρισμένος, ενώ στα αποδυτήρια εξέφρασε τον θυμό του.

«Πάντα έλεγα ότι καταλαβαίνω τις αποδοκιμασίες γιατί οι οπαδοί μπορεί να έχουν δίκιο. Τώρα όμως δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Οι παίκτες κάνουν μεγάλη προσπάθεια και χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων. Οι αποδοκιμασίες προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι κατανοητές» τόνισε ο Κάρλο Αντσελότι.

Η διοίκηση της Ρεάλ προσπαθεί να υποβαθμίσει την ένταση ενόψει του αγώνα με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ υπάρχουν και μεγάλοι σύνδεσμοι που στηρίζουν τον Πορτογάλο άσο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr