Home SPORTS NEWS Σισέ: «Να δείξει σεβασμό ο Ζλάταν»

Σισέ: «Να δείξει σεβασμό ο Ζλάταν»


Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τα έβαλλε ο Τζιμπρίλ Σισέ, και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού μιλώντας στην «Le Parisien», επιτέθηκε στον Σουηδό επιθετικό για την συμπεριφορά του προς τους αντιπάλους του, που είναι, βέβαια, και συνάδελφοί του.

Ο «Ίμπρα» έχει συγκεντρώσει, άλλωστε, πολλές φορές τα βλέμματα πάνω του, όχι μόνο για τα κατορθώματά του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Άλλες φορές υπερηφανεύεται για τον εαυτό του, υποβαθμίζοντας αντιπάλους του! Ο επιθετικός της Μπαστιά κάλεσε τον Σουηδό άσο δείξει λίγο περισσότερο σεβασμό και στους άλλους ποδοσφαιριστές.

«Δεν είμαι οπαδός του Ίμπρα. Έχει ξεπεράσει τα όρια. Του λείπει η μετριοφροσύνη. Επειδή είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, δεν σημαίνει πως θα πρέπει να βλέπει κατώτερα τους ανθρώπους και να μην δείχνει τον κατάλληλο σεβασμό σε αυτούς που ίσως δεν είναι τόσο ταλαντούχοι όσο αυτός. Είπε νομίζω δύο με τρία πράγματα στο γήπεδο που με πείραξαν. Για αυτό κι εγώ τον πλησίασα. Προφανώς δεν ενδιαφέρεται επειδή είμαι κανένας για εκείνον και δεν θα διαβάσει καν την άποψη μου. Δεν με ενοχλεί αυτό», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Σισέ!

Ο Σισέ έχει αγωνισθεί μέχρι στιγμής 8 φορες με τη Μπαστιά και έχει σκοράρει ένα τέρμα, από τον Ιανουάριου που πήρε μεταγραφή στον γαλλικό σύλλογο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr