Home SPORTS NEWS Το «εξπρές» του Σιμεόνε πέρασε από το «Σαν Μαμές» (Video)

Το «εξπρές» του Σιμεόνε πέρασε από το «Σαν Μαμές» (Video)


Η Ατλέτικο βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 2-1 διατηρώντας την πρωτοπορία στην Primera Division.

Το σκορ άνοιξε στο 6ο λεπτό ο Μουνιαΐν, με τον Ντιέγκο Κόστα να φέρνει το ματς στα ίσα στο 22ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ροχιμπλάνκος» βρήκαν ένα ακόμη γκολ με τον Κόκε στο 55′, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Για να κερδίσει η Ατλέτικο συνέδραμε καταλυτικά και ο τερματοφύλακας των Μαδριλένων Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος «κατέβασε» τα ρολά αποτρέποντας σε κάθε ευκαιρία των γηπεδούχων την ισοφάριση.

Στο 86ο λεπτό του αγώνα αποβλήθηκε ο Λαπόρτ αφήνοντας την Αθλέτικ με 10 παίκτες.

Η νίκη της Ατλέτικο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ρεάλ έχασαν βαθμούς στο «Σαν Μαμές».

Οι συνθέσεις:

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ιραιθόθ, Ιραόλα, Σαν Χοσέ, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Ιτουράσπε, Ντε Μάρκος (78′ Τοκέρο), Μίκελ Ρίκο (82′ Μπενιάτ), Σουσαέτα (72′ Γκιγιέρμο), Μουνιαΐν, Αντούριθ.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Μάριο Σουάρεθ, Γκάμπι, Κόκε, Σόσα (57′ Αρντά Τουράν), Ραούλ Γκαρθία (82′ Κριστιάν Ροντρίγκες), Ντιέγκο Κόστα (91′ Βίγια).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr