Home SPORTS NEWS Ψάχνει το θαύμα η Σίτι

Ψάχνει το θαύμα η Σίτι


Μπάγερν και Ατλέτικο πέρασαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, και σήμερα αναμένεται το ίδιο να πράξουν και οι Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρσελόνα. Στον πρώτο αγώνα η Παρί νίκησε στη Γερμανία τη Λεβερκούσεν με 4-0 και ο επαναληπτικός είναι τυπικής διαδικασίας. Η Μπαρσελόνα, είχε νικήσει με 2-0 την Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ και έτσι οι “σίτιζενς” ψάχνουν το θαύμα στο Καμπ Νου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21:45
Μπαρτσελόνα – Μάν. Σίτι (2-0)
Παρί Σεν-Ζερμέν – Λεβερκούζεν (4-0)

Ο Τάτα Μαρτίνο μίλησε μετά την προπόνηση στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα παιχνίδια. Μίλησε κυρίως για το κλίμα της ομάδας, για το μέλλον του ενώ αναφέρθηκε και για τους… αστέρες της Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή η ομάδα είναι ζωντανή, έχει υπερηφάνεια, θάρρος, ξέρει πως να παίξει αυτά τα παιχνίδια. Δεν θα πάρω το ρίσκο να απορρίψω την Μπάρσα. Αγουέρο, Νασρί, Τουρέ, Σίλβα… Η Σίτι έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να μας ανησυχήσουν. Είναι στο χέρι μας να τους κρατήσουμε έξω από το παιχνίδι. Οι ημέρες μετά από το παιχνίδι δεν ήταν καλές. Έχουμε μιλήσει πολύ, και ατομικά έχουν συζητήσει μεταξύ τους. Είμαι σίγουρος ότι αύριο η ομάδα θα κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι η έλλειψη ηγεσίας της ομάδας. Είμαι εδώ σαν προπονητής του συλλόγου, όχι για να αξιολογήσω τις κριτικές. Αισθάνομαι ότι υποστηρίζομαι από τους παίκτες, χωρίς αμφιβολία. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρό μου. Επόμενη σεζόν; Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να μιλήσω γι” αυτό, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σχετικά με την ομάδα.»

Για το αυριανό παιχνίδι μίλησε και ο Μασεράνο: «Έχουμε πλεονέκτημα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως γνωρίζουμε και πληρούμε τις προϋποθέσεις για τον επόμενο γύρο. Αύριο πρέπει να σκεφτούμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τις ήττες άλλη ώρα. Μερικές φορές έχουμε την τάση να δραματοποιούμε τα πράγματα, αλλά αν θες να είσαι παίκτης της Μπάρσα θα πρέπει να το συνηθίσεις αυτό. Η κατάσταση στην Μπάρσα θυμίζει ταινία του Ντίσνει ή θρίλερ; Τίποτα από τα δύο. Υπάρχει πάντα δράμα , αλλά αν θες να παίζεις εδώ , θα πρέπει να το αποδεχθείς. Το μέλλον μου; Δεν σκέφτομαι για αυτό κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αυτό θα έδειχνε έλλειψη δέσμευσης. Για πάνω από 5 χρόνια, αυτή η ομάδα έχει δείξει τη δύναμη της. Είμαστε ακόμη σε εξέλιξη για όλους τους τίτλους. Να μας υπολογίζετε. Θα είμαι αιώνια ευγνώμων στην Μπάρσα.»

Με τα… δυο πόδια στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά και τον θρίαμβο της με 4-0 στο Λεβερκούζεν στο πρώτο ματς για τους «16» του θεσμού, αλλά ο Λοράν Μπλαν δεν θέλει οι παίκτες του να παρουσιαστούν χαλαροί στη ρεβάνς την Τετάρτη στο «Παρκ ντε Πρενς»!

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Γαλλίας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως οι «ασπιρίνες», αν και δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, θα ψάξουν για… εκδίκηση για την «βαριά» ήττα στον πρώτο αγώνα. Ο Λοράν Μπλαν τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να παίξει σοβαρά και με σεβασμό στην αντίπαλό της!

«Πρέπει να κερδίζουμε κάθε αναμέτρηση και ισχύει το ίδιο κόντρα στην Λεβερκούζεν. Δεν θα ανησυχούμε τόσο πολύ, αλλά περιμένουμε πως θα ψάξουν εκδίκηση. Θα την σεβαστούμε. Θα πρέπει να κάνουμε την ίδια εμφάνιση όπως στην πρώτη αναμέτρηση. Θα πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά», ανέφερε ο Γάλλος προπονητής…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr