Home SPORTS NEWS Αστεράτη… Μπιλμπάο

Αστεράτη… Μπιλμπάο


Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε εύκολα 3-1 της Σεβίλλης στο νέο «Σαν Μαμές» και βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκίνησε αποφασιστικά και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Σουσαέτα, για να γίνει το 2-0 από τον Μουνιαΐν στο 53′. Στο 72′ ο Φιγκέιρας αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους και ένα λεπτό αργότερα, ο Ερέρα έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στους Βάσκους. Οι Ανδαλουσιανοί, το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν με τέρμα του Γκαμέιρο στο 79′.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Αθλέτικ έφτασε τους 65 βαθμούς, έναντι 59 των ηττημένων και ουσιαστικά χρειάζεται μια νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος (κερδίζει τη Σεβίλλη στην ισοβαθμία) για να εξασφαλίσει την έξοδό της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Λαπόρτε, Σαν Χοσέ, Μπαλενζιάγκα, Ιτουράσπε, Ρίκο (90’ Μοράν), Σουσαέτα, Ερέρα, Μουνιαΐν (83’ Ντε Μάρκος), Αντούριθ (88’ Τοκέρο).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Φάτσιο, Παρέχα, Μορένο, Φιγκέιρας, Ιμπόρα, Καρίκο (65’ Βιτόλο), Τροχόφσκι (64’ Ράκιτιτς), Μπακά (74’ Χάιρο), Γκαμέιρο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr