Home SPORTS NEWS Γιόρτασε με τεσσάρα η ΑΕΚ

Γιόρτασε με τεσσάρα η ΑΕΚ


Η ΑΕΚ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και επιβλήθηκε εύκολα του Αστέρα Βάρης με 4-0, την παραμονή των 90ών γενεθλίων της, σε αγώνα για την 25η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η Ένωση θυμήθηκε τον παλιό καλό εαυτό της κόντρα στον Αστέρα Βάρης και προσέφερε στο κοινό της θέαμα που συνοδεύτηκε από τέσσερα πολύ όμορφα γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 14′ ο Σταθάκης με σουτ “κεραυνό” αρκετά έξω από την περιοχή, ενώ πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Ντακόλ με πού ωραία ατομική ενέργεια, έκανε στο 16′ το 2-0.

Οι κιτρινόμαυροι δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες στο υπόλοιπο μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου, δίχως να απειληθούν από τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ κατάφερε να αξιοποιήσει δύο ακόμη ευκαιρίες από τις πολλές που δημιούργησε και να φτάσει στο 4-0. Το 3ο γκολ της Ένωσης πέτυχε με σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι και πλάγια ο Πλατέλλας, μετά από σέντρα του Τσουμάγκα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τσεβάς μετά από όμορφη συνεργασία των κιτρινόμαυρων στο 76ο λεπτό.

Η νίκη αυτή για την ΑΕΚ ήρθε να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας, παραμονή των ενενηκοστών γενεθλίων του συλλόγου.

Πριν από τη σέντρα μάλιστα οι οπαδοί του δικεφάλου είχαν ετοιμάσει και παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό κορεό με την αφορμή της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την ίδρυση της Αθλητικής Ενωσης Κωνσταντινούπολης.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας): Βούρας, Τσουκαλάς (68’ Μούργκα), Τσουμάγκας (74’ Πεταυράκης), Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Κορδέρο, Γεωργέας, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Γροντής, Ντακόλ (70’ Τσεβάς).

Αστέρας Βάρης (Φ. Θανέλλας): Ούσιος, Σχίζας, Κοπελάς, Σκουρλής, Πλίτσης, Φωστέρης (63΄Κωβαίος), Μίχος, Ανδρεαδάκης, Καζατζής (82’ Δρακοντίδης), Ζώνας, Ντούλιας (77’ Κριλής).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr