Home SPORTS NEWS Με… αυτογκόλ και… διπλό πέναλτι η Μπάρτσα

Με… αυτογκόλ και… διπλό πέναλτι η Μπάρτσα


Η Μπαρτσελόνα μπορεί να χρειάστηκε ένα αυτογκόλ, και ένα… διπλό πέναλτι, αλλά έφτασε στην επιτυχία με 3-1 στο «Καμπ Νόου» κόντρα στην Μπέτις για την 32η αγωνιστική και έτσι είναι στο -1 από την Ατλέτικο (νίκησε νωρίτερα 1-0 την Βιγιαρεάλ στο «Βιθέντε Καλντερόν»)! Η ομάδα της Ανδαλουσίας με την 2η σερί ήττα, είναι στην τελευταία θέση και στο -9 από την παραμονή, έχοντας ουσιαστικά υποβιβαστεί!

Το «Καμπ Νόου» ήταν κατάμεστο και… έβραζε κατά της FIFA, μετά την απαγόρευση μεταγραφών στους «μπλαουγκράνα», με τον κόσμο να… ανεβάζει στις κερκίδες και πανό, θέλοντας να εκφράσει την αγανάκτησή του. «Μην ακουμπάτε την Μασία» το μήνυμά τους φίλων της «Μπάρτσα»!

Ο Μέσι άνοιξε το σκορ στο 14’ με πέναλτι, και στο 67’ έγινε το 2-0 με αυτογκόλ του Τζόρντι Φιγκέρας. Στο 69’ μείωσε ο Ρούμπεν Κάστρο για την Μπέτις, η οποία είχε χάσει ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 1-1 (έκανε σπουδαία επέμβαση ο Πίντο), πριν από το 2-0.
Ο Μέσι (έφτασε στα 25 τον Ντιέγκο Κόστα) στο 86’ πήρε το… ριμπάουντ από δικό του χαμένο πέναλτι (δόθηκε και επανάληψη στην πρώτη εκτέλεση) και «έγραψε» το τελικό 3-1. Στη συνέχεια, η γηπεδούχος πίεσε και για 4ο γκολ, έχασε ευκαιρίες, όπως το δοκάρι του Αλέξις.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr