Home SPORTS NEWS Ελθέτω η Βασιλεία σου! (Videos)

Ελθέτω η Βασιλεία σου! (Videos)


Το αποτέλεσμα της βραδιάς πέτυχε η Βασιλεία με το 3-0 επί της Βαλένθια. Με το ενάμιση πόδι στον ημιτελικό οι Ελβετοί. Προβάδισμα για Πόρτο, Μπενφίκα, Γιουβέντους.

Την βραδιά των φαβορί επισκίασε η τεράστια νίκη της Βασιλείας. Οι Ελβετοί κατατρόπωσαν την Βαλένθια με 3-0 και πήραν τεράστιο προβάδισμα για πρόκριση στον ημιτελικό του Europa League. Δύο γρήγορα γκολ από τον Ντελγκάδο έστησαν στον τοίχο τους Ισπανούς, οι οποίοι δέχτηκαν το καθοριστικό χτύπημα στις καθυστερήσεις με το τέρμα του Στόκερ και πλέον πρέπει να κάνουν το παιχνίδι της ζωής τους για να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ένα γκολ έδωσε προβάδισμα σε κάθε φαβορί με πιο εύθραστο προβάδισμα αυτό της Πόρτο, η οποία νίκησε με 1-0 στην έδρα της την Σεβίλλη, με το τέρμα του Μανγκαλά. Οι Πορτογάλοι έίχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Κουαρέσμα, ενώ στο 87′ έμειναν με δέκα παίκτες (κόκκινη Φερνάντο)

Γιουβέντους και Μπενφίκα πέρασαν με το ίδιο σκορ (1-0) από Λιόν και Άλκμααρ αντίστοιχα. Για την Μπενφίκα σκόραρε ο Σάλβιο στο 48′, ενώ για την “Γηραιά Κυρία” σκόρερ ήταν ο Μπονούτσι στο τέλος του παιχνιδιού

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών και οι σκόρερς:

Άλκμααρ – Μπενφίκα 0-1 (48′ Σάλβιο)
Βασιλεία – Βαλένθια 3-0 (35′, 38′ Ντελγκάδο, 90′ 1′ Στόκερ)
Λιόν – Γιουβέντους 0-1 (85′ Μπονούτσι)
Πόρτο – Σεβίλλη 1-0 (31′ Μανγκαλά)

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr