Home SPORTS NEWS Η Μίλαν είναι εδώ!

Η Μίλαν είναι εδώ!


Εκπληκτικό δεύτερο γύρο διανύει η Μίλαν στη Serie A στη προσπάθεια της να διασώσει όπως μπορεί τη χρονιά, καθώς με τη το 1-0 επί της Κατάνια έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νίκες και στο -5 από τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ!

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 23ο λεπτό ο Μοντολίβο έπειτα από ασίστ του Μπαλοτέλι αλλά, όπως αποδείχθηκε, ήταν αρκετό για να δώσει στην ομάδα του τη νίκη.

Η Κατάνια να σημειωθεί ότι στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης αγωνιζόταν με δέκα παίκτες ενώ ο Σεμπάστιαν Λέτο αγωνίστηκε βασικός για εξήντα λεπτά.

Έτσι, οι «ροσονέρι» έφτασαν τους 48 βαθμούς «πιάνοντας» την Τορίνο στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, η Κατάνια έμεινε στους 20 βαθμούς και την τελευταία θέση δείχνοντας μη ικανή να πολεμήσει για την παραμονή της.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μπονέρα, Μεξές, Ραμί, Κονστάντ (77’ Εμάνουελσον), Μοντολίβο, Ντε Γιόνγκ, Πόλι (74’ Αμπάτε), Κακά (87’ Πατσίνι), Τάαραμπτ, Μπαλοτέλι.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντούχαρ, Γκιόμπερ, Σπόλι, Φερνάντεζ, Μονζόν, Ριναουντο, Λόντι , Λέτο (59’ Κάστρο), Μπαριέντος, Πλασίλ (77’ Ίθκο), Μπεργκέσιο (82’ Μπόατενγκ).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr