Home SPORTS NEWS Η νύχτα έγινε μέρα για το 41ο! (photos)

Η νύχτα έγινε μέρα για το 41ο! (photos)


Από τα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη και των ποδοσφαιριστών υψώθηκε στον Φαληρικό ουρανό το τρόπαιο του 41ου πρωταθλήματος, στην καθιερωμένη πλέον ερυθρόλευκη γιορτή.

Στο κατάμεστο Γεώργιος Καραϊσκάκης υπήρχε γιορτή. Φιέστα και μάλιστα καθιερωμένη. Ο Ολυμπιακός σε ένα γνώριμο σκηνικό για τους φίλους του γιόρτασε την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος, ενός τίτλου που χαρακτηρίστηκε από την απόλυτη επιβολή στο γήπεδο, αλλά και από την οριακή απώλεια του αήττητου που αποτέλεσε στόχο, από την αρχή της σεζόν.
Όπως και να χει οι ερυθρόλευκοι δεν πέτυχαν και λίγα. Πολλά επι μέρους ρεκόρ και εν γένει μια εύκολη κατάκτηση από τους πρώτους μήνες διεξαγωγής αυτής της Σούπερ Λιγκ. Με ωραίο ποδόσφαιρο στην αρχή αλλά και με ένα δύσκολο Μάρτιο μετά το εντός έδρας ματς- θρίαμβο εναντόον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, Γιάννης Μώραλης έφερε το τρόπαιο στο γήπεδο και πέρασε τα μετάλλια στν λαιμό των ποδοσφαιριστών. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε την κούπα και την ύψωσε στον ουρανό του Φαλήρου μαζί με τους ποδοσφαιριστές! Η νύχτα έγνε μέρα για το 41ο!
Η γιορτή άρχισε με τυμπανιστή και γενικά το μουσικό στοιχείο ήταν μεγάλο. Περισσότερα τύμπανα προστέθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, μαζί και οι τρομπέτες αλλά και όμορφες κοπέλες ντυμένες στα άσπρα που έπαιζαν βιολί. Το σκηνικό έκαναν ακόμα πιο όμορφο τα ειδικά σταντ με τα 40 προηγούμενα τρόπαια της ομάδας.
Ειδική ανφορά έγινε για το φιλανθρωπικό έργο του Ολυμπιακού αυτή τη σεζόν σε συνεργασία με τη UNICEF. Τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ο πρόσφατα εκλιπών πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σταύρος Νταϊφας. Το 41ο πρωτάθλημα αφιερώθηκε σε αυτόν και το έργο του από τον νυν πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη. Από την Ουρουγάη ταξίδεψε η παλιά δόξα της ομάδας, Χούλιο Λοσάντα, ο οποίος σε άπταιστα ελληνικά, εξέφρασε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, μιλώντας στον κόσμο της ομάδας: «Είστε ο 12ος παίκτης» είπε ο Ουρουγουανός για να ακουστεί το θρυλικό «στη μπάντα περνάει ο Λοσάντα».
Ο καθιερωμένος γύρος του θριάμβου ολοκλήρωσε την λιτή και όμορφη βραδιά, την ώρα που οι οπαδοί ζητούσαν επιτακτικά, πρόκριση στην Τούμπα και κατάκτηση του Κυπέλλου, κάτι που …ζήτησε (και) ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας από το μικρόφωνο!

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής, δείτε την τελική βαθμολογία, τα στατιστικά και το πως διαμορφώνεται η βαθμολογική κατάταξη των πλέι οφ.

Τα τελικά αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής:

Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός 3-1
Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0
Βέροια – Αστέρας Τρίπολης 1-0
Εργοτέλης – Καλλονή 3-0
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 3-2
Ολυμπιακός – Απόλλων 1-0
Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-0
Πανθρακικός – Ατρόμητος 1-3
Πανιώνιος – Πλατανιάς 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ ΟΦ

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr