Home SPORTS NEWS «Μάχη» στο Στάμφορντ Μπριτζ!

«Μάχη» στο Στάμφορντ Μπριτζ!


Τα βλέμματα όλων την Τρίτη θα είναι… καρφωμένα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όπου η Τσέλσι θα φιλοξενήσει την Παρί Σεν Ζερμέν και οι «μπλε» θα τα δώσουν… όλα για να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-1 από τον πρώτο αγώνα. Στο άλλο ματς της βραδιάς στο πλαίσιο των ρεβάνς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντόρτμουντ θα φιλοξενήσει στο «Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ» την Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «βασίλισσα», στην οποία έχει πρόβλημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, να έχει τον πρώτο λόγο, μετά το 3-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»!

Στο Λονδίνο αναμένεται μεγάλη μάχη για την πρόκριση στους «4», με την Τσέλσι να έχει τον Σάμουελ Ετό έτοιμο, ενώ για την Παρί θα απουσιάσει ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο Καμερουνεζος επιθετικός, ο οποίος απουσίαζε από το ματς στο Παρίσι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε εδώ και αρκετές ημέρες.

Αντίθετα, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ραμίρεζ, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά και των Μάτιτς και Σαλάχ που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Στην Παρί, νοκ άουτ για μερικές εβδομάδες τέθηκε ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς εξαιτίας του μυϊκού τραυματισμού που υπέστη στον πρώτο αγώνα. Φυσικά, η φιλοξενούμενη έχει παίκτες, για να καλύψει το κενό, αλλά η παρουσία του Σουηδού δίνει άλλη… λάμψη στην ομάδα του.

Διαιτητής: Πέδρο Προένσα

Πιθανές ενδεκάδες

ΤΣΕΛΣΙ (4-2-3-1): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Λάμπαρντ, Σούρλε, Όσκαρ, Αζάρ, Τόρες.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΑΡΜΕΝ (4-3-3): Σιριγκού, Φαν Ντερ Βιλ, Άλεξ, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Βεράτι, Μότα, Ματουϊντί, Μόουρα, Λαβέτσι, Καβάνι.

Στο Ντόρτμουντ η περσινή φιναλίστ, που απέκλεισε την Ρεάλ στα ημιτελικά την προηγούμενη σεζόν, θα προσπαθήσει για το… θαύμα, έχοντας αυτή τη φορά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (ήταν τιμωρημένος στον πρώτο αγώνα). Η γερμανική ομάδα έχει απουσίες, με τον Κελ τιμωρημένο και τους Σούμποτιτς, Σμέλτσερ, Γκουντογκάν, Μπέντερ, Μπλαζικόφσκι, Μπαντοφσκι τραυματίες…

Στη Ρεάλ, όπως είπαμε, έχει σημάνει συναγερμό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποχώρησε από το πρόγραμμα της Δευτέρας, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Ο Ρονάλντο αναμένεται να μείνει εκτός. Ο Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε ότι οι Μπέιλ, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο θα είναι βασικοί. Θυμίζουμε, πως ο Κριστιάνο είχε αποχωρήσει στο 80′ του πρώτου προημιτελικού λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και έμεινε εκτός πλάνων για την αναμέτρηση με τη Σοσιεδάδ.

Για την «βασίλισσα» επιστρέφει από τραυματισμό ο Κοεντράο, ενώ τραυματίες είναι οι Χεσέ, Κεντίρα, Αρμπελόα, Μαρσέλο…

Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα

Οι συνθέσεις:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (4-2-3-1): Βάιντενφελερ, Πίζτσεκ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Ντουρμ, Γιόγιτς, Σαχίν, Γκρόσκροϊτς, Μχιταριάν, Ρόις, Λεβαντόφσκι.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (4-3-3): Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Μόντριτς, Αλόνσο, Ντι Μαρία, Ίσκο, Μπέιλ, Μπενζεμά.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr