Home SPORTS NEWS Σε καλό (πράσινο) φεγγάρι! – Το πανόραμα της 33ης αγωνιστικής

Σε καλό (πράσινο) φεγγάρι! – Το πανόραμα της 33ης αγωνιστικής


Ο Παναθηναϊκός χωρίς να εντυπωσιάσει έδειξε ότι είναι ικανός να νικά εύκολα και ότι η ομάδα του Αναστασίου έχει μπει για τα καλά σε τροχιά νικών με το 3-1 απέναντι στον Λεβαδειακό. Στο σημαντικό σημείο ο Παναθηναϊκός δείχνει απόλυτα έτοιμος για επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου (ΟΦΗ) και πλέ οφ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε από νωρίς την πρωτοβουλία και έφτιαξε φάσεις με Πέτριτς και Μπεργκ. Το προβάδισμα για την ομάδα του Ανστασίου ήρθε στο 39′ με τον …ασυνήθη ύποπτο, Κουτρουμπή. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε ξεχασμένος στην άμυνα του Λεβαδειακού μετά την σέντρα του Σπυρόπουλου, σταμάτησε την μπάλα και νίκησε τον Πρζιρόβσκι με σουτ για το πράσινο προβάδισμα.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ. Ο Καπίνο στο 41′ επιχείρησε να παίξει γρήγορα με βολέ αλλά άθελά του τροφοδότησε τον Κονέ, ο οποίος χωρίς να το σκεφτεί έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός …ξόδεψε πολλή ώρα στην επίθεση δημιουργώντας της προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Αυτό ήρθε στο 63′. Καλοζυγισμένη σέντρα του Νάνο με τν Καρέλη να πιάνει την κεφαλιά η μπάλα πήρε μέσα τα χέρια του Πρζιρόβσκι παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού. Το προβάδισμα των πράσινων δεν τους φρέναρε και συνέχισαν να πιέζουν.

Στο 76′ ο Μπεργκ άρχισε την προσπάθεια του από θέσ οφ σάιντ (το οποίο δεν υποδείχθηκε) γύρισε την μπάλα υποδειγματικά στον Αμπέντ ο οποίος νίκησε από κοντά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 84′ ο Καπίνο έδιωξε με τα πόδια την προσπαθεια του Λυκογιάννη και οι πράσινοι έμειναν σε απόσταση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Λαγός, Αμπέιντ (78′ Δώνης), Πράνιτς, Ατζαγκούν (62′ Καρέλης), Μπεργκ, Πέτριτς (62′ Κλωναρίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Γεωργίου (50′ λ.τρ. Σκέμπης), Λυκογιάννης, Κονέ, Βούκσεβιτς (62′ Μιλοσάβλιεβ), Βαρέλα (73′ Γουόρντεν), Μάγκας, Μάντζιος .

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής, δείτε τη βαθμολογία και τα στατιστικά, καθώς και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής.

Κυριακή, 06 Απριλίου 2014

ΑΕΛ Καλλονής – Πανθρακικός 2-0
Απόλλων – Εργοτέλης  1-0
Αστ. Τρίπολης – Αρης  2-2
Βέροια – Πανιώνιος 2-1
ΟΦΗ – Skoda Ξάνθη 3-2
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος Αθ. 2-0
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 3-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 2-0
Πλατανιάς – Παναιτωλικός 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΪ ΟΦ

Η τελευταία αγωνιστική (34η)

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Skoda Ξάνθη -Παναθηναϊκός 19:00  NOVA
Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 19:00  NOVA
Βέροια – Αστ. Τρίπολης 19:00  NOVA
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΕΛ Καλλονής 19:00  NOVA
Λεβαδειακός – Π.Α.Ο.Κ. 19:00  NOVA
Ολυμπιακός – Απόλλων 19:00  NOVA
Παναιτωλικός – Ο.Φ.Η. 19:00  NOVA
Πανθρακικός – Ατρόμητος Αθ. 19:00  NOVA
Πανιώνιος – Πλατανιάς 19:00  NOVA