Home SPORTS NEWS Στο στόχαστρο της UEFA η Παρί

Στο στόχαστρο της UEFA η Παρί


Στο στόχαστρο της UEFA είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, και η πειθαρχική Επιτροπή της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα ερευνήσει για τυχόν παραβιάσεις του κανόνων του «Financial Fair Play» από την γαλλική ομάδα… Αυτό ανέφερε το «sport1.de»!

Είναι χαρακτηριστικό πως τους τελευταίους μήνες άνθρωποι των πρωταθλητών Γαλλίας έχουν βρεθεί στη Νιόν για να δικαιολογήσουν τα χρήματα που έχουν δαπανήσεις από συμφωνίες με χορηγούς!

Το χρήμα στην Παρί Σεν Ζερμέν ρέει άφθονο, λόγω του ιδιοκτήτη Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, αλλά με βάση τους κανονισμούς του «Financial Fair Play», που ισχύουν εδώ και μερικά χρόνια, η UEFA θέλει οι ομάδες να ξοδεύουν με βάση τα έσοδα που έχουν. Ανεξάρτητα από τα ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου και τα χρήματα που μπορεί ο ίδιος να βάλει στην ομάδα…

Να αναφέρουμε πως πριν από μερικούς μήνες είχε κάνει επίθεση στην Παρί Σεν Ζερμέν και ο Καρλ-ΧάινςΡουμενίγκε (διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, πρόεδρος της ευρωπαϊκής Ένωσης σωματείων) για τις ενέργειες που κάνει η γαλλική ομάδα και στο μεταγραφικό παζάρι… Αναμένουμε τις εξελίξεις, καθώς πλέον η γαλλική ομάδα δείχνει ικανή να χτυπήσει και την κορυφή της Ευρώπης!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr