Home SPORTS NEWS Όλα ανοιχτά… (video)

Όλα ανοιχτά… (video)


Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του «Βιθέντε Καλντερόν» άφησαν Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά το 1-1 του «Καμπ Νου» στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Champions League.

Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή της αναμέτρησης την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να καταφέρουν να προκαλέσουν μεγάλη ανησυχία στον Κουρτουά, με τους «ροχιμπλάνκος» να κρατούν με σχετική ευκολία το μηδέν στα μετόπισθεν.

Κόντρα στη ροή του αγώνα μάλιστα, η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να προηγηθεί με πανέμορφο γκολ του Ντιέγκο στο 56ο λεπτό, όμως η χαρά για τους Μαδριλένους δεν κράτησε για πολύ. Μετά από 15 λεπτά ο Νεϊμάρέφερε το ματς στα ίσα μετά από ασίστ του Ινιέστα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στο 71′.

Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης, η Μπαρτσελόνα πίεσε για την ανατροπή, όμως δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα ενόψει του δεύτερου αγώνα.

Η Ατλέτικο κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να έχει το αβαντάζ της «λευκής» ισοπαλία στη ρεβάνς, με τους «μπλαουγκράνα» να είναι υποχρεωμένοι να σκοράρουν για να μπουν σε «τροχιά» πρόκρισης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπαρτσελόνα: Πίντο, Άλβες, Πικέ (12′ Μπάρτρα), Μαστσεράνο, Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγας (68′ Αλέξις), Νεϊμάρ, Μέσι, Ινιέστα.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Λουίς, Γκάμπι, Τιάγο, Κόκε, Τουράν (77′ Ροντρίγκες), Βίγια (70′ Σόσα), Κόστα (29′ Ντιέγο).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr