Home SPORTS NEWS Μαρτίνο: «Η Μπάρτσα δεν θα είναι σούπερ κάθε χρόνο»

Μαρτίνο: «Η Μπάρτσα δεν θα είναι σούπερ κάθε χρόνο»


Εξηγήσεις… για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της Μπαρτσελόνα (σε Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα) κλήθηκε να δώσει ο Χεράδρο Μαρτίνο στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του μεγάλου τελικού στο Κύπελλο με την Ρεάλ Μαδρίτης και ο Αργεντινός τεχνικός είπε το… αυτονόητο. Τόνισε πως η ομάδα του θέλει να κερδίσει το τρόπαιο, αλλά έκανε… σαφές πως οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορεί να είναι πάντα οι καλύτεροι. Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας σχολίασε και τις αναφορές του Τύπου για αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν…

«Τα πράγματα είναι απλά: αν παίξουμε καλά, θα κερδίσουμε. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που παίζαμε καλά και κερδίζαμε. Αντιλαμβάνομαι τις προσδοκίες που έχει ο κόσμος από αυτή την ομάδα, αλλά πρέπει να καταλάβουν πως δεν γίνεται κάθε χρόνο να είναι η καλύτερη στον κόσμο. Αυτή η ομάδα παικτών άφησε το στίγμα της στην ιστορία του ποδοσφαίρου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός προπονητής και συμπλήρωσε: «Δεν βλέπουμε το Κύπελλο σαν εξιλέωση για το πρωτάθλημα ή το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένας τίτλος, ένας τελικός και θέλουμε να τον κερδίσουμε. Μας πονά ό,τι έγινε στις άλλες δύο διοργανώσεις, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας».

Όσο για τον ισπανικό Τύπο που θεωρεί δεδομένη την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν, σχολίασε: «Δεν με απασχολεί τι λένε τα ΜΜΕ. Έλεγαν πως δεν θα προλάβω τα Χριστούγεννα στον πάγκο και τώρα φτάσαμε στο Πάσχα. Έχω μάθει να ζω με αυτό».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr