Home SPORTS NEWS Με ανατροπή στη τετράδα η Άρσεναλ

Με ανατροπή στη τετράδα η Άρσεναλ


Η Άρσεναλ δέχθηκε πολλά «χτυπήματα» το τελευταίο διάστημα, όμως φαίνεται πως δεν εγκαταλείπει τη «μάχη» για τη τετράδα και κερδίζοντας 3-1 τη Γουέστ Χαμ με ανατροπή έφτασε στη πρώτη της νίκη μετά από ένα μήνα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, ο Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος ισοφάρισε άμεσα τογκολ της Γουέστ Χαμ, με διαγώνιο σουτ στο 43’ και «κλείδωσε»το υπερπολύτιμο τρίποντο στο 78’. Το προβάδισμα στους Λονδρέζους είχε δώσει στο 55’ με πολύ όμορφη προσπάθεια ο Ζιρού.

Στον αντίποδα, τα «σφυριά» εκμεταλλεύτηκαν το κάκιστο πρώτο ημίχρονο των γηπεδούχων και βρήκαν, σε μια αντεπίθεση του Νοτσερίνο, την ευκαιρία να μπουν προσωρινά μπροστά στο σκορ με τον Τζάρβις στο 40’… Η γρήγορη απάντηση των αντιπάλων, ωστόσο, αλλά και το ξαφνικό τους προβάδισμα στο δεύτερο μέρος, τους αποδιοργάνωσε εντελώς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Βερμάελεν, Αρτέτα, Ροσίτσκι (72’ Ράμσεϊ), Κάλστρομ, Καθόρλα (88’ Τζένκινσον), Ποντόλσκι, Ζιρού.

Γουέστ Χαμ: Άντριαν, Ντεμέλ, Τόμκινς, Ριντ, Αρμέρο, Νομπλ, Νοτσερίνο, Ντάουνινγκ (78’ Τζο Κόουλ), Τζάρβις (78’ Βαζ Τε), Ντιαμέ, Κάρολ (84’ Κ. Κόουλ).

All Goals

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr